Zumba bij Harrods

Zumba Fitness heeft samen met het wereldbekende Harrods een exclusieve kledinglijn gelanceerd die twee maanden lang te vinden zal zijn in het prestigieuze warenhuis in Londen.

Zumba is het wereldwijde dans-fitness programma, dat zijn oorsprong vindt in Miami en dat inmiddels al meer dan 12 miljoen beoefenaars heeft in meer dan 125 landen. Ook in Nederland is deze sport sinds een aantal jaar heel populair. Wie kent niet de tv reclames van massaal dansende mensen? Een aantal BN’ers – waaronder Peggy Vrijens, actrice van onder andere voetbalvrouwen, costa en rozengeur & wodkalime – zijn verslaafd aan deze vorm van fitness.

Het internationale muzikale fitness programma dat lijkt op een feestje, mixt verschillende dansstijlen zoals samba, flamenco, hip-hop, reggaeton en merengue tot een intensieve workout. Met een groei van alleen al 800 procent in de laatste drie jaar, is Zumba  uitgegroeid tot een lifestyle merk, dus zo verrassend als het lijkt is deze samenwerking dan toch niet achteraf.

“Harrods is synoniem voor luxe en fashion en we zijn er trots op dat wij een nieuwe en exclusieve lijn mogen lanceren van zumba benodigdheden voor een internationaal publiek,” zegt Adele Harrington, vicepresident of global consumer products bij Zumba Fitness. “Toen we onze kledinglijn naar de retail wilden brengen, hebben we vooral gekeken naar een merk dat hetzelfde loyaliteitsgevoel heeft – Harrods was de ideale match. We kijken er naar uit om deze lijn samen met het prestigieuze Harrods te presenteren.’

 

 

 

“We wilden een collectie creeren die geent is op de Zumba® beoefenaar maar die ook aantrekkelijk is voor de Harrods shopper,” vertelt Sigal Cohen, fashion design manager van Zumba apparel en accessoires. “Om de look & feel van Zumba te handhaven, hebben we speciale printtechnieken toegepast op de stoffen, inclusief chroom en reptielachtig artwork omlijst met speciale folie. We hebben ook verschillende maten glitters en studs gebruikt om ieder kledingstuk bijzonder te maken. Het resultaat is een frisse kijk op luxe dat helemaal past bij de Harrods style.’

 

 

Ook voor mensen die niet aan Zumba doen is deze exclusieve collectie een musthave, want alleen de beste materialen zijn gebruikt en volledig stylish verantwoord.

Na het zien van deze collectie zijn we erg enthousiast want dé zomertrend van dit jaar, neon, is ook hierin verwerkt. Gelukkig is de kleding ook online te bestellen.

Have a lovely day.

 

 

Reporter: Helene

 

Twitter: BelleHelene_