ZUIGZOEN DOOR IJSBEER

Wij Glamourlanders investeren veel tijd in ons uiterlijk,

dat we ijdel zijn kunnen we dan ook niet ontkennen! Uiteraard hebben wij al vele diëten, shakes en Sonja Bakkers geprobeerd, maar alles kost net iets teveel moeite. We zijn liever lui dan moe, dus wij hebben een nog een andere manier gevonden om af te vallen! So pay attention please..

 

Littekens zijn uit den boze, daar doen wij niet aan! Dus liposuctie: nee, bedankt! Maar dat wil niet zeggen dat je geen ‘easy way out’ meer over houd om je overtollige kilo’s te verliezen. Je kunt jouw kilo’s namelijk ook verliezen door te bevriezen. Dus haal die winterjas maar alvast uit de kast, want je zult je dikke, donzige winterjas goed kunnen gebruiken na de behandeling ;-)

Lichaamsvet bevriezen ofwel Cryolipolyse, wordt langzaam ontdekt door ons Nederlanders. Het is al vele jaren mogelijk in Amerika en ook in Nederland zijn er al enkele klinieken geopend. De behandeling is volledig pijnloos en duurt slechts twee uurtjes, uiteraard wordt hier wel de hoofdprijs voor betaalt. Eén behandeling kost € 1300,- euro, maar dit lijkt mij geen probleem voor ons Glamourlanders ;-)

Voor het resultaat moet je helaas wel even geduld hebben, de eerste verschillen worden pas zichtbaar na twee á vier maanden. De behandeling wordt met behulp van een apparaat uitgevoerd dat je huid vacuüm trekt en vervolgens koelt tot 4 graden. Even twee uurtjes geduldig wachten, wat ons uiteraard de mogelijkheid bied om de laatste gossip uit te wisselen met de buurvrouw, en je bent klaar om te gaan!

 

Foto: Ijsbeer.org

Volgens plastisch chirurg Farid Kazem voelt het als een zuigzoen door een ijsbeer. Het kan zijn dat je achteraf verschillende blauwe plekken ziet verschijnen en je er een lichte spierpijn aan overhoudt. But it’s so worth it! De behandeling is wel bedoelt voor de kleine probleemzones, het beste resultaat wordt dan ook behaald door patiënten met een BMI onder de 30.

Have a cold weekend!