Zoon Beckham en Victoria nieuwe gezicht van Burberry

Terwijl wij ons, al dan niet, netjes klaarmaken voor de komende feestperiode, de lekkere gevulde kerstkalkoen, de vele cadeautjes die onder de kerstboom op ons wachten en het bruisende eindejaar, staat de wereld van de mode zeker niet stil.

Vele merken zijn al druk in de weer met de voorjaarscollectie van 2013 en Burberry is hier zeker geen uitzondering op. Onder de nieuwe gezichten van de lente/zomercollectie 2013 hebben we hier bij Glamourland toch wel een bekend kopje opgemerkt. Niemand minder dan Victoria en David Beckham’s 10-jarige zoon, Romeo Beckham, treedt in de modevoetsporen van zijn ouders. En jongens, wat is hij een natuurtalent!

glamourland

Het Britse modehuis, ontstaan in 1856, staat bekend om zijn typische trenchcoat en de onmisbare Burberry-ruit. Daarnaast werkt Burberry ook vaak samen met jonge Britse talenten, zoals Romeo Beckham die het jonge uithangbord zal zijn voor de ready-to-wear collectie en accessoires. De campagne zet drie Burberry-lijnen in de kijker: Burberry Prosum, Burberry Brit en ten slotte Burberry London.

Glamourland

Bron: www.burberry.com

De keuze voor de jonge Beckham-knaap was volgens de creatieve baas van Burberry, Christopher Bailey, een juiste keuze: “De nieuwe campagne van Burberry maakt gretig gebruik van de aanstekelijke energie die voortvloeit uit de geweldige chemie tussen de Burberry-familieleden, bestaande uit zowel jonge als oude modellen. Romeo was super om mee te werken en was een echte showstopper!”

De eerste stap naar een (succesvolle) modellencarrière is gezet. En als we zijn ouders mogen geloven, zal dit Romeo zeker geen windeieren leggen. De campagne, op de gevoelige plaat vastgelegd door modefotograaf Mario Testino, zal vanaf januari zijn volledige intrede doen.

Kijk zeker eens op http://youtu.be/TCruW1UB_YI om de mini-Beckham live aan het werk te zien.