Zoek niet verder! Dit zijn de ultieme vakantiehuizen

Ook nu de zon weer doorbreekt in ons koude land, zit menigeen weer aan de laptop gekluisterd op zoek naar het mooiste paleisje voor de volgende vakantiebestemming. Nu heeft Airbnb het ons de laatste paar jaren bijzonder makkelijk gemaakt met betrekking tot het aanbod – de keuze echter des te moeilijker. Voor wie er dit jaar wel riant bij wil zitten maar niet weet waar hij moet beginnen: Glamourland stelde een top 5 samen van de meest luxueuze Airbnb huizen ter wereld. Een gewaarschuwd mens telt voor twee: de keuze wordt er niet makkelijker op..

 

1. Privé-eiland Belize

Belize Glamourland

 

Voor de vakantiegangers onder ons die dit jaar het begrip ‘extravagant’ een zetje willen geven: Belize biedt nu de mogelijkheid een tropisch privé-eiland te huren. Onder het genot van een glas bruisende champagne kun je gebruik maken van de vier villa’s op het eiland, twaalf man bediening en diverse watersportactiviteiten. Prijs per nacht: een schamele 5140 euro.

 

2. Sri Lanka
Sri-Lanka GL
In Sri Lanka biedt het probleem zich aan of jij je eerst vergrijpt aan de zee of aan het zwembad. Voor 800 dollar per nacht heb je een volledig team aan personeel tot je beschikking inclusief chef-kok en housemanager, kun je gebruik maken van het beveiligde zwembad of eindig je jouw dag op het beveiligde stukje strand.

 

3. Madagaskar

Madagaskar GL

 

Voor wie Madagaskar hoog op het reislijstje heeft staan, is deze luxueuze villa nog beschikbaar. Voor ‘maar’ €200,- per nacht maak je gebruik van vijf slaapkamers, een buitenbioscoop en helpt het personeel je met koken, schoonmaken en het kiezen van arrangementen..

 

4. Zwitserland

Zwitserland GL

 

De bloemen buiten zetten kun je doen in Lucerne, Zwitserland. Met het panoramische uitzicht van Lake Lucerne, omringt door een prachtig berggebied is deze 700 dollar per nacht villa een lust voor het oog en goed om het dagelijkse stresspeil weer op niveau te brengen.

 

5. Mauritius

Mauritius Glamourland

 

Het duurste verblijf in Mauritius dat op Airbnb wordt aangeboden: voor ruim 8000 euro per nacht is het moeilijk kiezen of je gebruik wilt maken van het privéstrand, of juist één van de drie zwembaden.

 

Glamourland heeft gekozen en heeft Mauritius en Belize een gedeelde eerste plaats gegeven. Zien we jullie daar?!

 

Foto’s: Airbnb