Zo vlieg je goedkoper eerste klas

Wij Glamourlanders houden wel van flink wat luxe in het leven, maar dit betekent niet altijd dat je meer hoeft te betalen dan nodig is. Zo is het is mogelijk om te besparen op eerste klas en business class stoelen waardoor je meer kunt spenderen aan al die andere heerlijkheden!

 

  Glamourland vliegen jetset

Foto: Tumblr

 

Weetje: Vliegen binnen Noord-Amerika wordt een stuk aangenamer doordat de spotgoedkope vliegtickets daar niet alleen voor de economy class gelden. Er zijn een aantal stoelen van de betere klasses die hetzelfde geprijsd zijn als de economy class, maar het is vaak lastig deze online te vinden. Deze stoelen worden aangeduid als Y-Up, K-Up of Q-Up en de beste manier om ze te vinden is om een reisbureau aan te spreken en specifiek naar deze stoelen te vragen. Je kunt ook proberen om ze direct bij de luchtvaartmaatschappij zelf te boeken. Zelfs als je de vlucht niet op economy-prijs kan krijgen zal het tarief aanzienlijk minder zal zijn dan de standaard eerste klas.

 

De afbeelding hieronder laat nog veel meer mogelijkheden zien om minder te betalen voor je vlucht. Het is vaak mogelijk om dergelijke tips & tricks toe te passen voor zowel goedkopere eerste of business class vluchten, als voor besparen op een economy class vlucht. Voor allen blijken dezelfde regels te gelden: boek ruim van tevoren, wees flexibel ten opzichte van de data en tijden en check internationale reisbureau’s om mogelijk bepaalde belastingen te vermijden. Zodra je deze goedkopere eerste klas tickets hebt bemachtigd is het enige wat je nog moet bepalen hoe je jezelf heerlijk gaat verwennen met dit extra speelgeld.

 

Glamourland goedkoop vliegen

Foto: IWantThatFlight.com.au