Zo creeër je de make-up looks van Lieke van Lexmond

Presentatrice Lieke van Lexmond is dit jaar het exclusieve, nieuwe gezicht van het make-up merk Max Factor in Nederland. Geen vreemde combinatie. Max Factor richt zich op de veelzijdige vrouw die vele rollen vervult en op elk moment van de dag er op haar best uit wil zien. En die omschrijving is Lieke op het lijf geschreven. Als dochter, zus, moeder, geliefde en vriendin voelt zij zich in vrijwel elke rol thuis. Daarnaast heeft Lieke een nuchtere mentaliteit maar is ze ook op en top glamourvrouw.

 

Lieke_Glamourland

Foto: RVDA

 

Meisjesdroom
Lieke leidt, ondanks haar no-nonsense instelling, een drukbezet, veelzijdig leven. Max Factor ontwikkelde zodoende in totaal zeven beautyvisuals van haar. Stuk voor stuk met een totaal eigen gezicht en geschikt voor diverse types of bepaalde gelegenheden. Van een avondje uit met vriendinnen tot aan een party en een date, maar ook de glamour- en natural look zijn vertegenwoordigd. “Ik ben al jaren groot fan van Max Factor. Ik ben dan ook heel trots dat ik gevraagd ben om nu het gezicht te zijn van zo’n mooi make-up merk. Dat is toch een meisjesdroom die uitkomt?”

 

National make-up artist van Max Factor Marie-Sophie Steenaert: “Lieke past perfect bij Max Factor want ze is een ware kameleon. Het is fantastisch om met haar te werken omdat ze zo veelzijdig is. Met haar gezicht kun je echt alle kanten op. Ze kan een heuse vamp zijn, maar ze blijft ook de girl next door. Een goede keus dus, ze is dé perfecte match met Max Factor.”

 

Zo krijg je die Lieke-look:

Lieke_van_Lexmond_Glamourland (1)

Lieke_van_Lexmond_Glamourland (2)

Lieke_van_Lexmond_Glamourland (3)

Lieke_van_Lexmond_Glamourland (4)

Lieke_van_Lexmond_Glamourland (5)

Lieke_van_Lexmond_Glamourland (6)

Lieke_van_Lexmond_Glamourland (7)