Zin in bubbels?

Armand de Brignac staat garant voor de mooiste soorten champagne en ook de flessen worden geheel met de hand geproduceerd. Het vereist een vakmanschap dat nooit verloren mag gaan. De kwaliteit van de champagne is onberispelijk en zelfs de verpakkingen zijn ware kunstwerkjes.

 

Nu komt Armand de Brignac met een 15 liter rosé champagne, voor de ware bubbel groot verbruiker. Het luxe champagnemerk bottelt daarmee 20 normale champagneflessen in één groot exemplaar.
Net als de kleinere edities van de Armand de Brignac Rosé prestige cuvée, is de fles verpakt in een magnifieke, gemetalliseerde roze fles. “Dit is het perfecte moment om onze 15 liter Rosé Nebuchadnezzar fles in Europa uit te brengen, aangezien het verbruik van rosé champagne stijgt naarmate de zomer en de daarmee behorende warmte nadert”, aldus Philippe Bienvenu, commercieel directeur van het champagnemerk. “De champagne is verfrissend en draagt een rijk en puur boeket van rode vruchten en aroma’s van verse aardbeien en aalbessen. Ideaal om van te genieten in de zon.”

 

Foto: home42.com

 

Voor een normale fles van 750 ml tel je 352 euro neer. Wat de 15 liter Nebuchadnezzar kost kan je alleen te weten komen door het aan te vragen. Er worden prijzen gefluisterd rond de honderdduizend euro… Maar dan heb je wel wat!