Zij gingen je voor! Blijf strak in het pak door deze flessen

Aan gezelligheid doorgaans geen gebrek, voor sporten echter weinig tijd. Dat de gewichtszorgen dus nogal eens de kop opsteken tijdens de borrels, diners en lunches van Glamourland is niet gek. Zo niet bij de lanceringslunch van 2BSlim. Want een lunch waarvan de weegschaal niet a-la-minute op hol slaat? Daar zeggen wij geen nee tegen!

 

2BSlim lancering Glamourland (1)

2BSlim lancering Glamourland (10)

 

Zoals kleren de man maken, maakt de saus het diner. Of in ieder geval in Olivers’ Crazy Kitchen vanmiddag. Georganiseerd door PR-bureau Attachee, was de stijlvol industriële ruimte gevuld met een mengelmoes van publiek aan sporters, bourgondiërs, friends-of-the brand met hier en daar een vleugje bekend Nederland. En de showsteler? Juist, u raadt het al.

 

2BSlim lancering Glamourland (9)

2BSlim lancering Glamourland (8)

Personal trainer Carlos Lens en actrice Lone van Roosendaal

 

En dus dieetgoeroes, opgelet! We hebben een musthave voor in het keukenkastje. Genieten van een saus zonder ook maar enig moment druk te maken over de hoeveelheid koolhydraten, suikers en vetten. Klinkt tamelijk als een ver-van-je-bed-show, is het niet bepaalt. Ze zitten namelijk niet meer in de 2BSlim sauzen!

 

2BSlim lancering Glamourland (12)

Dassenkoning Tony Tetro

2BSlim Glamourland

DJ Thiago Mereilles, eigenaar Attachee Christian Looman en GTST-acteur Davy King

 

Met een warm onthaal inclusief een glaasje nul procent wijn en wat vrolijk gebabbel werd na de kreet ‘DJ, MUZIEK!’ onder leiding van ambassadeur Sander Janson de lunch geopend. Er werd ons nog verzekerd dat de saus maar één calorie per serving bevat, dit echter onder luid gelach van het publiek.

 

2BSlim lancering Glamourland (4)

Presentator Sander Janson

2BSlim lancering Glamourland (11)

Dolly Dot Esther Oosterbeek

 

Geen woorden maar daden moesten ze gedacht hebben. En dus werd iedereen tijdens de vier verschillende gangen iedere keer opnieuw verrast met een andere soort saus. Wederom nul procent vet, gluten- en suikervrij en nog steeds die ene calorie per kilogram. Hij blijft maar terugkomen.

2BSlim lancering Glamourland (5)

Eigenaar 2BSlim Miquel Ferrando Pascual

2BSlim lancering Glamourland (2)

Acteurs Davy King en Tim Keizer

 

Vier gangen hoor ik u denken? Vier gangen. Waar de vrouwen normaal zenuwachtig heen en weer op de stoelen schuiven of de calorieteller ‘de vierde’ wel aankan, was het dit keer smullen geblazen en werd het dessert met luid gejuich onthaald. De schaaltjes werden zorgvuldig tot de laatste kruimel brownie schoon geschraapt en de glazen wijn nog eens tot de rand gevuld. Waarom ook niet, doet u ons er nog zo een!

 

Foto’s: Longjoy Photography