Zeg het met diamanten

Heb je ’t gehad met die standaard visitekaartjes en wil je een kaartje dat pure onvervalste luxe uitstraalt? Black Astrum heeft hier een oplossing voor gevonden. Als je echt indruk wil maken op die potentiële klant, dan lukt dat vast wel met een met diamanten ingelegd visitekaartje van zo’n 1200 euro per stuk.

De ‘Black Astrum Signature Card’ is benoemd tot het duurste visitekaartje ter wereld en is dan ook het ultieme statussymbool. Deze met zorg vervaardigde kaartjes zijn gemaakt van Zwitserse metaalsoorten en bewerkt met diamanten van de beste kwaliteit. De kaartjes kunnen naar wens gepersonaliseerd worden.

In eerste instantie werden de kaartjes gemaakt voor een welvarende familie uit het Midden-Oosten, maar Black Astrum besloot om dit concept voort te zetten voor een exclusieve groep mensen. Ze hanteren echter wel een ‘by invitation only’ beleid. Dat houdt in dat ze hun clientèle zelf bepalen. Black Astrum’s concept director Sufian Khawaja zegt al meerdere aanvragen van celebrities en internationale zakenmannen te hebben ontvangen, maar kiest liever zelf zijn klanten, om het product zeer exclusief te houden.

Een setje Black Astrum visitekaartjes bevat al gauw 30 karaat aan diamanten en wordt verkocht in setjes van 25, 50 en 100 kaarten.