‘Welcome on board’ op het ruime sop met CruiseClub!

Een cruise spreekt natuurlijk tot ieders verbeelding en wij van Glamourland, waaronder vast ook veel van onze Glamourlanders, kunnen meepraten over deze ultieme vorm van een ontspannen vakantie.
Nu is er echter een rederij die als ‘slogan’ heeft: “It’s yachting, not cruising”. Aan ons de eer om onze Glamourlanders kennis te laten maken met SeaDream Yacht Club. Naast deze eer hebben we ook nog een speciale afvaart ter promotie van de SeaDream I via CruiseClub Nederland. Dit met een chique korting die kan oplopen tot maar liefst € 7.800,- per persoon! Hoe Glamorous is dat?!

 

Glamourland

Foto: CruiseClub

 

Het ruime sop kiezen met de SeaDream I is een onvergetelijke ervaring. Met slechts maximaal 112 gasten aan boord en een bemanning van 95 personen is het een ultieme service van nog net geen 1 op 1. Wat willen wij als Glamourlanders nog meer?! Het is alsof je op je eigen jacht aan ’t dobberen bent en je wordt dus ook compleet in de watten gelegd. Oh ja, de bubbels zijn natuurlijk standaard aan boord en ook bij de prijs inbegrepen. Waar Glamourlanders zijn, daar zijn de bubbels natuurlijk standaard aanwezig.

 

Glamourland

Foto: CruiseClub

 

Wat heeft de SeaDream nog meer te bieden? De specialisten van CruiseClub Nederland wisten ons het volgende te melden. Het schip, het jacht, is op basis van all inclusive en dan natuurlijk niet met standaard buffetten maar met gourmet restaurants. De fantastische wijnen en champagnes zijn hier ook bij inbegrepen. Verder is er 24 uur roomservice, een open bar, watersporten vanaf het eigen achterdek, een golfsimulator, een bibliotheek, een fitness, een sauna, een spa, een zwembad & jacuzzi en ten slotte Balinese relaxbedden om vanaf het dek de zee te overzien. Moeten we nog even doorgaan? SeaDream is niet voor niets wederom uitgeroepen tot ‘Best Boutique Ship 2013’. Aan boord zijn er ‘standaard’ staterooms, maar ach ja wat is standaard op zo’n schip, tot luxueuze Owner Suites compleet met Master Bedroom, Living Room en Dining Room. Tijd om dus contact op te nemen met CruiseClub Nederland om deze ervaring voor je te laten regelen.

 

Glamourland

Foto: SeaDream

 

De afvaart van de SeaDream I waarop de enorme chique korting via CruiseClub Nederland van toepassing is, geldt voor deze mooie reis:
Vertrek 6 augustus 2014 vanuit Kopenhagen naar Skagen, Stavanger, Sunndal, Rosendal, Balestrand, Flam, Gudvangen, Fjaerland, Bergen en ontscheep naar keuze in Dover of in Harlingen! Uiteraard kan CruiseClub Nederland de aansluitende vlucht naar Kopenhagen ook regelen.

 

Glamourland

Foto: CruiseClub

 

Natuurlijk heeft de SeaDream I nog vele andere afvaarten en routes gedurende het jaar. Over de hele wereld zijn de jachten van SeaDream te spotten. Daar kunnen de specialisten van CruiseClub Nederland jullie alles over vertellen. Wie van onze Glamourlanders ‘spotten’ wij aan boord bij SeaDream?

 

Glamourland

Foto: SeaDream

 

Check www.cruiseclub.nl voor meer informatie, de reserveringen en voor nog veel meer moois op het gebied van cruisen. Volg CruiseClub op Facebook via www.facebook.com/cruiseclubnl om op de hoogte te worden gehouden van alles rondom deze ultieme vorm van vakantie vieren. Natuurlijk kun je ook altijd bellen met de specialisten op 010-480 20 80 voor meer informatie over de bovenstaande aanbieding of andere cruises van alle rederijen en alle vaargebieden over de hele wereld. Zeg maar dat je een Glamourlander bent en CruiseClub Nederland weet dan ook precies wat jij wilt, net zoals wij van Glamourland onze Glamourlanders kennen.

 

Glamourland

Foto: CruiseClub