Ze wist het!

We hadden onszelf beloofd hier niets over te schrijven. Eigenlijk willen we het ook niet… Pas na een kleine catfight op de redactie hebben we ons “over laten halen”. Nu het mediacircus op volle toeren draait, ontkomen we er toch niet aan om toch een klein feitje met jullie te delen. Waar we het over hebben? Stewart-gate, oftewel: Kristen Stewart die ergens midden op de weg met een andere kerel heeft staan tongworstelen. Die andere kerel blijkt Rupert Sanders te zijn, de regisseur van Kristens meest recente acteer project en oja, het heerschap in kwestie is getrouwd en heeft twee kinderen. Ook Kristen was even vergeten dat ze eigenlijk iemand thuis had zitten, namelijk de immer bleke Robert Pattinson. De twee hebben elkaar een paar jaar geleden op de set van de Twilight Saga films ontmoet en hoewel ze bleven ontkennen dat er een relatie was, bleek er al snel meer te zijn dan alleen een vriendschap. De ambassadeur voor bloedarmoede bleek namelijk nergens meer naar toe te gaan zonder zijn nieuwe, immer zure en overdreven onbeholpen accessoire in de vorm van Kristen.

 

Vorige week kwam People magazine met de foto’s (een kleine serie van zo’n 50 stuks) en ontkennen had geen zin meer. Kristen en Rupert moesten met de billen bloot en hebben tijdens een persconferentie hun excuses aangeboden. Helaas voor KStew mocht het allemaal niet meer baten, Pattinson heeft haar het huis uitgekickt. Tot zover even een korte update van het drama.

Vandaag kwam echter opmerkelijk nieuws naar buiten. Kristen zou namelijk een dag voor de foto’s ter publicatie zouden gaan, een waarschuwing hebben gekregen. In die waarschuwing werd verteld dat er foto’s waren, en werd haar de kans gegeven om vooraf dingen recht te zetten met Robert. KStew heeft dit niet gedaan en heeft dus: A) de boel expres laten ontploffen of B) dacht dat het een loos dreigement was en de boel laten gaan. Uiteraard weten we niet waarom ze niet gehandeld heeft na de waarschuwing, maar je zou haast aan optie A. gaan denken na het zien van haar publieke excuus. Een tenenkrommende persconferentie waarbij het de bedoeling was dat Kristen haar excuus aan het publiek aanbood. Van dat excuus hebben we eigenlijk niks meegekregen, voor een actrice kwam KStew behoorlijk slecht over. Onze tip: vraag het betaalde schoolgeld van je acteeropleiding terug. Iemand heeft daar duidelijk zitten slapen toen ze je lieten slagen.

 

Bij dergelijke publieke drama’s horen ook altijd verontwaardigde fans. Heb je eventjes niets te doen? Google er dan gerust op los, want de youtube filmpjes staan garant voor urenlang kijkplezier. De ene hysterische fan is nog gekker dan de ander. Om jullie vast in de stemming te brengen, hebben we hier de link staan naar het filmpje van een huilende fan die iedereen adviseert om toch vooral maar even ruimte te bieden aan Kristen en Robert. Zorg dat je stevig zit, je zou van ellende bij het kijken van dit filmpje nog van je stoel kunnen rollen. Sterkte!