Yvon Jaspers zoent je voor 1 euro

En de eerste die een zoen koopt? De burgemeester van Utrecht: Jan van Zanen. Winkelend publiek in Hoog Catharijne wordt zaterdag 18 maart opgeroepen om voor € 1,- een nachtzoen voor een ziek kind te kopen. De opbrengst gaat naar Ronald McDonald Huis Utrecht. Ambassadeur Yvon Jaspers verkoopt om half 12 de eerste zoen aan burgemeester van Zanen.

 

Glamourland_kus

 

Burgemeester Jan van Zanen vindt dat het Ronald McDonald Huis een belangrijke rol vervult in Utrecht. “Het is voor alle kinderen heel belangrijk om hun ouders dicht bij zich te hebben. En voor zieke kinderen al helemaal. Het Ronald McDonald Huis maakt dat mogelijk.”

 

Glamourland_kus

 

Yvon Jaspers hoopt op een enthousiast publiek en veel zoenen. “Een nachtzoen van je mama of papa maakt voor zieke kinderen een wereld van verschil”, zegt zij. “Ik hoop dat het winkelend publiek deze families een warm hart toedraagt en wil bijdragen aan die nachtzoen.” Het Radboudplein vormt zaterdag het centrum van de zoenenverkoop, maar door heel Hoog Catharijne loopt tussen 11.30 en 16.00 uur een team van vrijwilligers om voor € 1,- kussen te verkopen. Zoenen maar!

 

Foto’s: Tumblr en YvonJaspers.nl