Fris met planten

Een frisse teint en een mooie stralende huid. Dat willen we allemaal toch? Het bekende beautymerk Yves Rocher heeft een nieuwe huidverzorgingslijn geïntroduceerd: Hydra Végétal.

 

 

Omdat je huid uit 70% water bestaat, is het van belang om deze goed te hydrateren. Ongeacht je leeftijd. Yves Rocher belooft met deze lijn een intensieve, diepgaande en langdurige hydratie. Om de vochtvoorraad in de kern van de huid op te slaan, is de exclusieve (en een beetje vreemde) combinatie van ahornsap en tequilana gekozen. Deze plantensappen vormen een bron van natuurlijke en directe hydratatie, waardoor de huid gelijkmatiger zou worden. De Hydra Végétal lijn bevat in totaal 7 producten die verdeeld zijn over drie categorieën: reinigen, verkwikken en hydratatie op maat.

 

 

Het is Yves Rocher zeker niet ontgaan dat iedere huid zijn behoefte heeft. Om die reden kan je uit de verschillende producten je eigen lijn uitkiezen, die je kan afstemmen op je huid en haar behoeftes. De kern van deze producten is dat er een diepe, langdurige hydratatie plaatsvindt. Zeker met het oog op de zomer (als die er dit jaar nog komt) is wat extra hydratatie geen overbodige luxe. :-)
Foto’s: Yves Rocher

Reporter: Linda Vissenberg
@linlicious