Yoram Roth

De combinatie van Park Hotel, LM Flower Fashion en een expositie van Yoram Roth maakt een perfect avondje uit. Yoram is een kunstfotograaf, die zich onder andere richt op fotoboek projecten. Glamourland was uiteraard bij de opening van deze expositie.

Foto: LM Flower Fashion

 

Bij het betreden van het hotel kwamen de beats van Japanse percussie ons tegemoet. Er stonden twee mannen aan weerszijden van de entree van het hotel met een enorme trommel tussen hen in, een spectaculair gezicht. We hadden er gelijk zin in, dit beloofde een klapper van een avond te worden.

Foto: Yoram Roth

 

In de Jewelry Bar van het Park Hotel hingen prachtige werken van Yoram. De feestelijke avond draaide niet alleen rondom de opening van de nieuwe foto expositie van Yoram, want tegelijkertijd vond namelijk de lancering van zijn boek “Hanjo” plaats. Hanjo vertelt een verhaal door middel van fraaie foto’s en is bedoeld als eerbetoon aan de beroemde 15 eeuwse Nôh spelen, een klassiek muzikaal drama uit Japan.

De opening werd visueel ondersteund door de kunstige bloemcreaties van Pim van den Akker van LM Flower Fashion. Dat de heren van dit bedrijf een goed oog voor esthetiek hebben lieten ze op deze avond wederom zien. LM Flower Fashion tekende in het verleden al voor het bruidsboeket van Kim Feenstra en verzorgde het enorme logo van VOGUE tijdens de lancering van dit tijdschrift afgelopen maart.

Onder de aanwezigen deze avond waren Petra Heyboer, weduwe van Anton Heyboer en tevens galeriehoudster, actrice Jolanda van den Berg en fashion designer Tessa Koops. Tessa is het toonbeeld van vrouwelijkheid en heeft een dijk van een persoonlijkheid. Wat een vrouw! Ze moest alleen wel op tijd weg, want de volgende dag zou ze aan een nieuwe uitdaging beginnen: les geven op “Academie Artemis”. Deze hogeschool is gespecialiseerd in opleidingen op het gebied van styling en modedesign.

Foto: LM Flower Fashion

 

Leuke avonden gaan altijd te snel voorbij, zo ook deze avond. Gelukkig was er nog een afterparty in MOMO. Het bleef dan ook nog lang onrustig in Amsterdam!

De expositie, die gratis toegankelijk is, is nog 2 maanden te zien vanaf heden in het Park Hotel, Stadhouderskade 25 te Amsterdam.

Have a lovely day.

Reporter Helene
Twitter: HELENEakaNUKI