Yfke Sturm voor het Rode Kruis

Wij zijn aangekomen bij WATCH! in winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Vanavond zal hier de lancering plaatsvinden van het door Yfke Sturm en Sahrissa Lingg (van TOV Essentials) ontworpen armbandje.

Lachende hostessen begeleiden ons van de entree naar de reeds volle zaal. Het zit afgeladen met chique uitziende gasten, waaronder vele BN’ers.

Ter promotie van het kleinood – met rose gouden bedeltje en een ingelegd Swarovski steentje – heeft Yfke er een aantal uitgereikt aan bekende Nederlanders, waaronder Daphne Deckers.

Yfke Sturm & Daphne Deckers

 

Yfke en Sahrissa zetten zich door middel van de verkoop van het armbandje in voor het Rode Kruis. Van de opbrengst zal het Rode Kruis kinderen en hun ouders van medische hulp en schoon drinkwater voorzien in het niet zo glamoureuze Colombia.

Na een aantal indrukwekkende speeches en staande ovaties, gaan de fotografen subtiel door met het klikken van mooie shots. We zien het liefdeskoppel Michael Mendoza en Kim Feenstra schitteren in hun prachtige outfits. De slanke Quinty Trustful draait zich gracieus om naar de camera’s waarbij zij ondertussen met haar tasje twee glaasjes champagne omver tikt. In de hoop dat niemand het heeft gezien glipt ze weg. Faja Lourens laat geen mogelijkheid onbenut om weer even in the picture te staan en wringt zich tussen de gasten door om op de foto te gaan met o.a. Maria Tailor, Kim Feenstra, Josh Veldhuizen en Michael Mendoza.

Onderweg naar de hapjes hebben we nog even snel gesproken met Josh Veldhuizen, ook bekend van Modemeisjes met een Missie. Josh vertelde ons dat ze binnenkort, samen met Maria Tailor en Tamara Elbaz, een eigen lijn voor Lakeside zal gaan lanceren. Omdat we inmiddels toch wel hongerig geworden waren van alle champagne, hebben we Josh bedankt en vervolgden we onze weg naar de hapjes. Tot in de kleine uurtjes hebben we ons vermaakt met de mooie BN’ers en de goede catering.

Reporter: Arzu

 

 

Yfke Sturm en Josh Veldhuizen