Dit zijn ze! ’s Werelds duurste sextoys

Weet je het nog? De allereerste keer dat je met je té korte rokje de deur uit liep, en dat vervolgens je vader je al panisch schreeuwend achter na rende: ‘Ben je nou helemaal gek geworden?!’. Het enige juiste antwoord op die vraag was uiteraard een bits: ‘Dat is mode hoor, iedereen draagt dit!’. Uiteindelijk won je vader, omdat vaders nu eenmaal je zakgeld kunnen inhouden als je niet luistert. Dus hees je je verbolgen weer in je degelijke schooloutfit.

 

Inmiddels zijn dit soort taboes allang verleden tijd en kijken we er niet raar meer van op wanneer er een oudere dame passeert in een té kort, ordinair spijkerrokje of een tijgerprint-legging. Oftewel: de taboes zijn officieel voorbij. Het is time for the real deal en we gaan hier even taboedoorbrekend aan de gang!

 

Playboy Kate

Foto: Mario Testino

 

Dat iedereen wel eens stiekem met zichzelf ‘speelt’ wordt inmiddels al voorzichtig toegegeven maar dat vrijwel iedere vrouw een grote ‘vriend’ in het nachtkastje heeft liggen wordt nog wel eens ontkend. De échte celebs schamen zich daar totaal niet voor en zien het eerder als het ideale ‘b’day bash’ cadeau. Zo zijn alle vriendinnen van Eva Longoria voorzien van een ‘Rabbit vibrator’ en werd Beyoncé op haar 29ste verjaardag verrast met een leren zweepje, dat is opgevrolijkt met een paar honderd diamanten.

 

Bladgouden vibrator

Foto: Tumblr

 

Je zal je ongetwijfeld afvragen wat zo’n leuk, exclusief cadeau kost? Wij kunnen je in ieder geval garanderen dat het cadeau aan Beyoncé bij lange na nog niet de ‘Most expensive’ is. De ‘Most expensive’ is namelijk: de vergulde vibrator, die speciaal ontworpen is om één te zijn met het vrouwenlichaam. Badend in 18-karaats massief goud met een gewicht van 5 gram, wordt deze vibrator geschat op een waarde van 15 miljoen euro. Dit luxe seksspeeltje is een product van het Zweedse bedrijf Lelo Company en wordt aangeleverd in een speciaal op maat gemaakt houten kistje. Ook ontvang je een satijnen draagtas en een uitgebreid instructieboekje. Of we anders niet zouden snappen hoe we het ding moeten gebruiken… Het vrouwelijk intellect wordt weer eens danig onderschat!

 

Glamourland diamanten vibrator

Foto: Tumblr

 

Naast de vergulde vibrator hebben we uiteraard ook nog ‘betaalbare’ seksspeeltjes. Zo kun je onder andere de ‘Pearl Royal’ aanschaffen. Deze royalty is gegoten in massief platina en wordt versierd met ruim duizend roze en witte saffieren. Enkele ingelegde parels zorgen ervoor dat de vibrator compleet is. Je kunt dit schattige apparaatje aanschaffen voor (slechts) één miljoen dollar. Voor de mannen onder ons zijn er uiteraard ook nog een aantal exclusieve toys. Misschien een beetje luguber, maar zo is er een sekspop ontworpen door een vijftig jaar oude man in rouw. De pop lijkt sprekend op zijn geliefde (overleden) vrouw, compleet met functies en al. Of je na dit verhaal nog in staat bent om te presteren is nog maar de vraag. ;)

 

Kortom: ook voor ons Glamourlanders zijn er voldoende ‘exclusieve sextoys’ waar uitgebreid mee gepronkt kan worden op onze feestelijke aangelegenheden! Er is vast nog wel plek in je clutch voor zo’n gezellig exemplaar. Enjoy!