World Fashion by Danie Bless

Afgelopen maandag was het weer tijd voor een leuke modeshow op niveau. In het World Fashion Centre in Amsterdam vond de show van World Fashion Today plaats, gestyled door niemand minder dan Danie Bless. Wij van Glamourland waren wel benieuwd naar de vele manieren om de nieuwe zomer- en wintercollectie te stylen en namen plaats op de eerste rij.

 

Glamourland

     Foto: World Fashion Today

 

Voor deze show hadden World Fashion Today en ByDanie de handen in elkaar geslagen om een fashion show op niveau neer te zetten. En dit was goed gelukt, het stylingteam van Danie Bles mixte en matchte de looks van de nieuwe zomer- en/of wintercollectie op een ‘elevator catwalk’ a la Louis Vuitton. Dit alles op een goede muziek en onder het genot van heerlijke cocktails van The Fabulous Shaker Boys.

 

    Glamourland  Glamourland  Glamourland

Foto’s: World Fashion Today

 

Opvallend voor komende winter was de burgundy kleurtrend. Elk item op de catwalk was wel terug te vinden in deze kleur. Daarnaast zagen we veel zwart en donkerrood lakleer en werd er flink gebruikt gemaakt van metallic details (goud en zilver). Grote, grove accessoires maakten de outfits compleet.

 

Glamourland  Glamourland  Glamourland

Foto’s: World Fashion Today

 

Naast in de collectie van deze zomer zagen we ook in de wintercollectie de Bohemian look terug; veel kleur, franjes en denim shorties. Verder kwamen we ook de panterprint (Danie is er gek op) en legerprint weer tegen. Gewaagd, slechts goed gestyled niet trashy maar classy!

 

Glamourland  Glamourland  Glamourland

Foto’s: World Fashion Today

 

Aan het einde van de show werd duidelijk dat eigenlijk alles kan qua trends, mits je het maar goed combineert. En dat is dan ook de kunst. Ondanks deze grote vrijheid hebben wij van Glamourland toch een flinke dosis inspiratie opgedaan om onze outfits op trendy wijze te combineren. En voor deze winter; burgundy it is!