Wie vind jij de meest verleidelijke man van Nederland?

We zijn geboeid, geobsedeerd, misschien wel geïndoctrineerd door de films van Fifty Shades. Christian Grey, de ultieme verleider, de man die dominant zijn aantrekkelijk voor ons heeft gemaakt, acceptabel zelfs. Maar is hij nu de meest verleidelijke man ooit? Wij geloven dat er ergens in Nederland een man rondloopt die deze titel écht verdient.

 

Demeestverleidelijkeman_Glamourland

Foto: Fifty Shades of Grey

 

Eerlijk, aantrekkelijk, initiatiefrijk, de redder in nood, de koning in verleiden en begeren. Christine le Duc, dé koningin van het verleiden, gaat op zoek naar die meest verleidelijke man van Nederland. Iedereen kan gedurende deze vier weken dé man aanmelden die hun bloed sneller laat stromen en mannen kunnen zichzelf opgeven. De man die wordt gekozen als ‘De Meest Verleidelijke Man van Nederland’ kan rekenen op een zinderende ervaring: hij wordt gefotografeerd door topmodel en fotograaf Kim Feenstra én wint een all-­inclusive reis naar Ibiza voor twee personen.

 

Demeestverleidelijkeman_Glamourland (11)

Foto: Hunkemöller

 

Aanmelden kan tot en met 28 februari, vanaf 1 maart mag Nederland helemaal losgaan en stemmen op hun meest verleidelijke man. Uiteindelijk beslist een professionele jury, met hierin onder andere Beertje van Beers, wie de ultieme eretitel een jaar lang mag dragen.

 

Prijzen
De 12 mannen met de meeste stemmen, de genomineerden, worden stuk voor stuk geportretteerd en krijgen een felbegeerde plek op ‘De Meest Verleidelijke Mannen Kalender’. De juiste lens wordt alvast uitgezocht door Kim Feenstra, zij zal de grote winnaar fotograferen. Hij wordt voor eens en voor altijd vastgelegd door het topmodel en nummer twee van ‘Het Perfecte Plaatje’. Maar dat is niet alles! De winnaar reist ook af naar Ibiza, aangeboden door Corendon, met de vrouw of man van zijn keuze, waar zij een week kunnen genieten op een luxe all-­inclusive oord. Voorafgaand aan deze reis mag de winnaar een koffertje met liefdesartikelen vullen bij Christine le Duc.

 

Demeestverleidelijkeman_Glamourland

Foto: Tumblr

 

Niet alleen de winnaar valt in de prijzen, maar ook de personen die de moeite nemen om te nomineren, aanmelden en/of stemmen. Zij maken kans op fantastische prijzen, zoals een spannend liefdespakket, een shoptegoed voor Christine le Duc of bioscoopkaarten.

 

Weet jij al wie het moet worden? Nomineren en stemmen voor ‘De Meest Verleidelijke Man van Nederland’ kan via: www.demeestverleidelijkeman.nl.