Wie mooi wil zijn …

Glamoureuze schoonheidsbehandelingen zijn al langer populair bij de rich en famous, die zweren bij deze ultieme luxe-ervaring. Maar zoals wij van Glamourland al te goed weten, heeft alles ook zijn prijs. Volgens bepaalde bronnen spendeert de Amerikaanse realityster Kim Kardashian maar liefst 18 uren per maand en ongeveer € 1700 per week aan facials. Altijd stralend over de rode loper flaneren vereist dus duidelijk het nodige onderhoudswerk.

 

Kim is een grote fan van de “Vampire Facial”. Deze unieke behandeling heeft een extravagant prijskaartje (voor een sessie van 45 minuten tel je al snel € 1500 neer), dat volledig past in het rijke luxeleventje van miss Kardashian. Deze facial is zelfs zo populair bij de celebrities, dat het dit jaar in de goodiebag zat van de Academy Awards.

 

Glamourland

Foto: Instablogsimages.com

 

De “Vampire Facial” heeft zijn naam niet gestolen, aangezien de behandeling bestaat uit verschillende snijtechnieken. Lichaamseigen bloedplasma, verrijkt met witte bloedplaatjes, wordt plaatselijk geïnjecteerd om zo de huid een jeugdige uitstraling te geven. Volgens specialisten is het resultaat van deze 100% natuurlijke facial al zichtbaar binnen enkele dagen, met een maximale periode van 4 tot 6 maanden. Toch moet deze behandeling de eerste keer 3 keer herhaald worden om de 4 tot 6 weken om zo de beste resultaten te verkrijgen. Denk jij nu ook: nou dat lijkt me toch wel een pijnlijke zaak ?! Think again, want de “Vampire Facial” is gelukkig volledig pijnloos.

 

Daarnaast is Kim ook een vaste klant van “Fraxel”. Dit is een cosmetische lasertechniek die fijne lijntjes en rimpels drastisch aanpakt, met een jeugdige en frisse glow als resultaat. Deze facial kost tussen de € 800 en € 3000 per sessie.

 

Glamourland

Foto: Instablogsimages.com

 

Om haar prachtige looks bewaren, kiest Kim ook elke week voor een peeling van glycolzuur van ongeveer € 500.

 

Kim Kardashian is één van de meest gewilde celebrities in Hollywood en alles wat ze aanraakt lijkt wel onmiddellijk in goud te veranderen. Kim neemt ook zeker de tijd om al haar beauty geheimen te delen met de wereld. Wij van Glamourland houden ons notitieboekje alvast bij de hand.