Wie droomt wat? Dromen realiseren per decennium

Wij van Glamourland willen niet onbeleefd zijn en vragen daarom je leeftijd natuurlijk niet, maar we willen het nu wel eens over je leeftijd hebben. Wat wil je op jouw leeftijd? Omdat de Glamourlander in leeftijd verschilt, zetten wij je dromen per decennium eens in de verf. Aan jou om ze te realiseren. Keep on dreaming, but we make your dreams come true.

 

Op je twintigste wil je het liefst een rijbewijs om je lief te bezoeken. Je wil studeren, hebt hoge ambities op privévlak. Je droomt van de prins op het witte paard en gaat hopeloos op zoek, maar duikt in bed met al wie het dichtst bij die droom komt.

 

Glamourland droom twintig

Foto: jeanne pompadour

 

Op je dertigste wil je een familie: je hebt zo vaak gedatet dat je nu serieus wil worden en een familie wil stichten met de man die het meest op de ideale partner lijkt. Geen prins, geen model, maar een echte soulmate. Gezinsuitbreiding staat nu hoog op het lijstje. Want je wil geen eenzame oude dag. Begin er dus nu aan!

 

GL

Foto: Julie

 

Op je veertigste wil je een leven voor jezelf. Get a life! Zen, tijd voor jezelf en er even tussenuit. Verwen jezelf en gun jezelf alles wat je voorheen nooit gekregen hebt.

 

Glamourland

Foto: Springer pub

 

Op je vijftigste droom je ervan grootouder te worden, wie wil geen kleine schatjes om zich heen op zijn oude dag later? Voor de tweede generatie zijn we zachter en attentvoller. Want we hebben straks alles: geld, tijd en liefde in overvloed.

 

Glamourland droom

Foto: Tumblr

 

Op je zestigste droom je van een goede oude dag met alle zorg, luxe en liefde van de familie.

 

Glamourland grootouders

Foto: Tumblr

 

Glamourlanders van alle leeftijden, denk goed na over je dromen, aan jullie om ze te realiseren. Wij reiken je de hand.