Who runs the world? 4 Nederlandse topvrouwen

Who runs the world? Girls! En terecht! Want laten wij eerlijk zijn tegenover elkaar, vrouwen van deze tijd zijn ook een 1000 poot. Heel veel vrouwen hebben een top baan en zijn ernaast ook fulltime moeder en hebben naast al die drukte ook nog is een sociaal leven. Dat de gemiddelde dame goed aan de weg timmert is ook te zien aan de aantal dames die op de universiteiten rondlopen of aan de top van een bedrijf staan. Na een top evenement vol powervrouwen en inspirerende verhalen in het mooie NN DE Cafe gebouw te Rotterdam te hebben bijgewoond hebben wij van Glamourland een lijstje met echte Nederlandse powervrouwen samengesteld. Be in control, be a powerwoman!

 

Olcay Gulsen
Op haar eenentwintigste begint ze met het bedrijf 2Stepzahead. Ze begint met het importeren van kleding van merken als Criminal en 5th Avenue. Tijdens een modeweek ontmoette zij de eigenaar van het kledingmerk Supertrash en startte een succesvolle samenwerking.  Inmiddels heeft Supertrash meerdere landen waar zij winkels en verkooppunten hebben.

 

Glamourland Olcay Gulsen

Foto: Twitter Olcay Gulsen

 

Annic van Wonderen
Annic van Wonderen is ondernemer, fashion expert en eigenaar van haar bedrijf Van Wonderen Publishing & Consultancy. Vanaf 2007 was Annic werkzaam als freelance stylist voor tijdschriften als Grazia, Cosmopolitan en Marie Claire, voor diverse commercials en tv-programma’s als ‘Kinderen Voor Kinderen’ en ‘Ik Hou Van Holland’. In 2009 lanceerde ze de grote modenieuws website I Love Fashion News.

 

Glamourland Annic van Wonderen

Foto: Otto van den Toorn

 

May-Britt Mobach
Ze stond jarenlang aan het roer van een groot vrouwenmagazine en zit regelmatig aan de desk bij RTL Boulevard .  Ze heeft een drukke baan, runt een gezin en ziet er altijd fantastisch uit. May-Britt heeft sinds kort haar eigen programma Amayzine TV.

 

Glamourland May-Britt Mobach

Foto: Team Peter Stigter

 

Diana Koster
Diana Koster heeft ruim twaalf jaar als verloskundige gewerkt. In die tijd ontmoette ze een groeiend aantal vrouwen dat meer begeleiding nodig had dan zij als verloskundige kon bieden. Ze richtte met gynaecologen en psychiaters het Landelijk Kenniscentrum Psychiatrie en Zwangerschap op en biedt als vrouwencoach praktische en kortdurende ondersteuningstrajecten aan vrouwen die door zwangerschap, bevalling en (werkend) moederschap uit balans zijn geraakt. Over haar ervaringen heeft zij op verzoek van cliënten een praktisch en inspirerend (zelfhulp)boek geschreven: ‘Perfecte moeders bestaan niet’. Een geweldig boek waar iedere vrouw met of zonder gezin, wel of niet zwanger, wat aan heeft.

 

Glamourland Diana

Foto: Diana Koster

 

Wees geïnspireerd en wie weet zien we jou binnenkort ook in deze lijst. Zoals Beyoncé al zei: Power is not given to you, you have to take it.