Wereldprimeur! Leading Ladies Awards

In Sofitel Legend the Grand Amsterdam vond het wereldwijde debuut van de Leading Ladies Awards plaats. Drie Nederlandse vrouwen werden bekroond, verdeeld over de categorieën ‘maatschappelijk’, ‘zakelijk’ en ‘beste nieuwkomer’. Ze ontvingen de prijs in het bijzijn van Nederlandse captains of industry en (overig) bekend Nederland. Wij waren erbij!

 

33 Piper-Heidsieck Leading Ladies Awards - Dutch Global Media

6b Piper-Heidsieck Leading Ladies Awards - Anna Drijver en Elise Schaap - Dutch Global Media

Powervrouwen Anna Drijver en Elise Schaap

 

Honneur
Vrouwen zijn vanaf het eerste begin het karakter achter dit wereldberoemde champagnehuis. Van Marie-Antoinette, de koningin van Versailles tot aan de beeldschone Marilyn Monroe: “Every night I go to bed with a few drops of Chanel N°5 and I wake up each morning to a glass of Piper-Heidsieck; it warms me up.” Maar ook in 2018 blijven vrouwen van belangrijke betekenis voor het huis. Séverine Frerson, de keldermeester van Piper-Heidsieck is één van de slechts drie vrouwen ter wereld die de prestigieuze titel ‘cellar master’ mag dragen. Ter ere van deze en alle andere sterke vrouwen aan de top zijn de Leading Ladies Awards dit jaar in het leven geroepen. Drie vrouwen die zich onderscheiden in ondernemerschap, maatschappelijke impact en expertise werden bekroond.

 

28 Piper-Heidsieck Leading Ladies Awards - Awards - Dutch Global Media

32 Piper-Heidsieck Leading Ladies Awards - Big Band (21 man) - Dutch Global Media

 

Winnares categorie ‘Beste Nieuwkomer’
De prijs voor de Beste Nieuwkomer werd gewonnen door Mascha Mooy. Zij is de oprichtster en CEO van Bye Bye Burnout, één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Mascha is sparring-partner van Google in Silicon Valley en heeft een uniek programma ontworpen om effectief van een burn-out te herstellen en binnen 100 dagen weer gemotiveerd op de werkvloer te kunnen staan.

In deze categorie waren de overige genomineerden Doris Vroom (WineFields Auctioneers) en Tess Posthumus (‘Best Female Bartender Worldwide’, founder Flying Dutchmen Cocktails).

 

Piper-Heidsieck Leading Ladies Awards - Beste Nieuwkomer winnares Mascha Mooy - Dutch Global Media

‘Beste Nieuwkomer’ winnares Mascha Mooy

 

Winnares categorie ‘Zakelijk’
In de categorie zakelijk ging de prijs naar Jasja Heijboer. Zij is eigenaresse van Ace Agency, dat wereldbekende artiesten vertegenwoordigt. In Nederland zijn ze de grootste speler in de dance scene. Als ontdekker van DJ Afrojack en de drijvende kracht achter de carrière van onder andere Martin Garrix, Don Diablo, Sam Feldt, Quintino, Yellow Claw,en Bassjackers heeft Jasja wereldwijd haar sporen verdiend.

Overige genomineerden in deze categorie waren Denise Boekhoorn (CEO CRAVT Original) en Katja Kok-Keizer (CEO Van Lanschot Zwitserland en lid van de Raad van Toezicht van het Nederlands Philharmonisch Orkest, het Nederlands Kamerorkest en Plan Nederland).

 

Piper_Heidsieck_Leading_Ladies_Awards_Lieke_van_Lexmond_Jasja_Heijboer_en_juryvoorzitster_Erieke_Kuitert_Dutch_Global_Media

‘Zakelijk’ winnares Jasja Heijboer neemt de award in ontvangst

 

Winnares categorie ‘Maatschappelijk’
De maatschappelijke prijs werd in ontvangst genomen door Hanneke Verburg. Als CEO van Make-A-Wish Nederland vervult zij de allerliefste wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende, ziekte. Sinds 1989 laat Make-A-Wish ieder jaar ruim 530 wensen in vervulling gaan. Meer dan 400 vrijwilligers worden samengebracht en zetten zich samen in om de kinderen weer even kind te laten zijn en geen patiënt.

De overige genomineerden in de categorie maatschappelijk waren Janna Fassaert (founder Creative Capital) en Marian Spier (oprichtster TEDxAmsterdamWomen en onder andere lid van de Raad van Toezicht diversiteit en grootstedelijke sociaal economische ontwikkelingen in ZAAM).

 

Piper-Heidsieck Leading Ladies Awards -winnares Hanneke Verburg Make-A-Wish - Dutch Global Media

‘Maatschappelijk’ winnares Hanneke Verburg

 

Jury
De jury van de Piper-Heidsieck Leading Ladies Awards werd gevormd door Roxanne Pinckers (Piper-Heidsieck Nederland), Anne-Marie van Leggelo (het Etiquettebureau), Sonia gravin Festetics de Tolna (Brands & Branding) en juryvoorzitster Erieke Kuitert (Dutch Global Media).

 

Bekijk hier meer foto’s en de aftermovie:

Piper-Heidsieck Leading Ladies Awards Jury - Erieke, Roxanne Pinckers, Lieke, Anne-Marie, Sonia Festetics

Santé, het jurycomité: Erieke Kuitert, Roxanne Pinckers, Lieke van Lexmond (presentatrice), Anne-Marie van Leggelo en Sonia gravin Festetics de Tolna

Piper-Heidsieck Leading Ladies Awards - Sinclair Simons en Eva Simons - Dutch Global Media

They rock! Sinclair Simons en Eva Simons

Piper-Heidsieck Leading Ladies Awards - Mika van Leeuwen - Dutch Global Media

Beeldig Mika van Leeuwen

11 Piper-Heidsieck Leading Ladies Awards - Ireen Wüst en Letitia de Jong - Dutch Global Media

Geen glad ijs voor deze schaatssters! Letitia de Jong en Olympisch goud winnares Ireen Wüst

Piper-Heidsieck Leading Ladies Awards - Tommy Driessen - Dutch Global Media

Binnenpretjes met stylist Tommy Driessen

Piper-Heidsieck Leading Ladies Awards - Winston Post , Tanja Jess en Charly Luske - Dutch Global Media

Prince Charming Winston Post

Piper-Heidsieck Leading Ladies Awards - Saskia van Zee en Kim Liebregts (directie Tesla) - Dutch Global Media

Businessbabes op volle toeren! Saskia van Zee en Kim Liebregts (directie Tesla)

Piper-Heidsieck Leading Ladies Awards - Dutch Global Media (46)

Vrouw naar ons hart: Eva van de Wijdeven

 

“Never dream  of success, work for it.”

 

 

In samenwerking met sponsoren Piper-HeidsieckDutch Global MediaSony Xperia, Miinto, Bottega Veneta, Sofitel Legend The Grand Amsterdam en Tertius Objets d’Art.