Wear for Love Boutique

De online Fashion Boutique Wear for Love ging afgelopen zondag in het College Hotel in Amsterdam voor een dag weer eens offline. Speciaal voor vaste klanten en genodigden organiseren ze elk kwartaal een middag met extra kortingen en acties. Natuurlijk wilden wij van Glamourland dit ook deze keer niet missen, dus baanden wij ons een weg over de roze loper.

 

Wear for Love is de fashion webshop voor de unieke merken met een eigen identiteit. Danie en Rosalie, de founders en directors van de boutique kiezen voor exclusiviteit en creativiteit in hun collectie. Ze willen graag hun passie voor beauty, fashion en lifestyle delen met iedereen. ‘ Wear for Love staat voor liefde…. liefde voor Fashion!’ en is dan ook het motto van de dames.

 

Glamourland

Foto: Edmond Steens

 

Deze middag waren er ook vele koopjes te vinden in de boutique. Helaas geen scènes met ruziënde vrouwen die de kleding uit elkaars handen rukken en snerende opmerkingen naar elkaar maken als ‘daar ga jij nooit inpassen’, maar keurige rekken en tafels die een goed beeld gaven van de collectie van de boutique. Merken zoals Fashionchick, Nikkie (by Nikkie Plessen), Jacky Luxury, Ibana, MinkPink, Toi et Moi en Steve Madden deden de dames naar het plastic grijpen.

 

Glamourland

Foto: Polaroidz

 

Met een Prosecco in de hand, werden we ouderwets analoog op de foto gezet, middels een Polaroidcamera. Weer helemaal hip na het succes van Instagram wordt deze weer in verschillende versies op de markt gebracht. Ik vrees wel dat het toestel niet echt gaat passen in een gemiddelde damestas, want hoewel niet zo log als vroeger, is het nog steeds een toestel van formaat.

 

Met een goodiebag in de hand, gingen we weer het zeldzame zonnetje tegemoet. Het was ons weer een eer Danie en Rosalie, graag tot een volgende keer.