Wear For Love Boutique in The College Hotel Amsterdam

Dit weekend heeft het Wear For Love Boutique in het stijlvolle The College Hotel Amsterdam plaatsgevonden. Vier maal per jaar worden vaste klanten en genodigden op een luxueuze manier verwelkomd om de nieuwste collectie van WFL te bewonderen. Natuurlijk was Glamourland afgelopen weekend ook aanwezig!

 

Bij binnenkomst worden we door de eigenaressen Danie en Rosalie onthaald met een glas prosecco, jus d’orange en heerlijke cake pop’s. Een goedlachse styliste staat klaar om de klanten rond te leiden en de collectie te laten zien.

 

In de zaal van het College Hotel, waar het event gehouden wordt, stralen de mooie lentekleuren van de collectie je tegemoet. Een ruime keuze uit verschillende merken als Nikkie by Nikkie Plessen, Belle Noel by Kim Kardashian, Erik & Emilia, Fashionchick, Jacky Luxury, La Mer Collections, Toi et Moi, mbyM, Mink Pink en meer, maken ons van Glamourland gulzig om ook een aantal items te passen. Bij de ruime paskamers met veel spiegels en goed licht staat een medewerker de klanten bij voor het vinden van de juiste maten en accessoires bij de items. Ondertussen genieten de meeste partners van de shoppende dames van een lunch en koffie in de lounge. Ideaal voor stellen die van een luxe en relaxte shopdag willen genieten met een heerlijke VIP-behandeling.

Wear For Love biedt een ruime keuze van de nieuwste fashion voor een betaalbare prijs. U krijgt een styliste aangemeten en een glas prosecco bij binnenkomst. Daarnaast kunt u gebruik maken van een WFL I-Pad om zo sneller door de collectie te kunnen bladeren of een specifieke look te shoppen.

 

Wear For Love Boutique is dé boutique voor de zelfbewuste vrouw die kiest voor exclusiviteit, kwaliteit, VIP-service en betaalbaarheid. Ook voor de vraag ‘What to wear?’ kun je terecht bij de Wear For Love boutique. Wij van Glamourland zijn met volle tassen, een leuke goodiebag, een grote glimlach en een enthousiaste ’tot ziens!’ vertrokken!