WATCH 2014: Zoals het klokje in Okura tikt

Wij van Glamourland nemen jullie mee naar de nieuwste juweeltjes tijdens WATCH 2014 in het legendarische Okura Hotel te Amsterdam. Een niet al te bescheiden VIP-avond met de nieuwste collecties van de befaamde huizen op het gebied van de Haute Horlogerie. Denkt u aan Cartier, Breitling, IWC, Chopard, Montblanc en Hublot. Want immers op een avond als deze speelt geld geen Rol(ex).

 

Glamourland WATCH 2014  Glamourland WATCH 2014 sfeer

Foto’s: Schaap en Citroen

 

Heel horlogeliefhebbend society Nederland, en verre omstreken, was van de partij. Dit had natuurlijk niets te maken met de onvergetelijke mondvermaakjes van Okura chef-kok Onno Kokmeijer en de vele liters bruisend gezelligheid die er geschonken werd. Voor het gespuis dat niet genoeg kon krijgen van al deze pracht en praal was er ook nog de lancering van de nieuwe BMW 435i Grand Coupé. BNR radiomaker Wilfred Genee mocht ook meedoen en gaf met zijn uitzending ‘The Friday Move’ de aftrap van de opening.

 

Glamourland WATCH 2014 BMW

Foto: Schaap en Citroen

 

Schaap en Citroen, Juwelier Leon Martens, het Financieele Dagblad, BMW Privilege, American Express en het Okura Hotel Amsterdam waren verantwoordelijk voor alle gouden karakters met pareltjes van verhalen die aanwezig waren tijdens deze opening. Voor ieder was er wat wils en ook met de muzikale omlijsting was hier rekening mee gehouden. Zo gaf pianist Michel Borstlap zijn serenade en deed DJ Maestro ook zijn kunstje.

 

Glamourland Lieke van Lexmond WATCH 2014  Glamourland WATCH 2014 Erieke Kuitert François-Léon Van der Velden ig

Links gasten Jetteke en Lieke van Lexmond en rechts Erieke Kuitert & François-Léon Van der Velden

Foto’s: Schaap en Citroen

 

Jawel lieve Glamourlanders, het was een briljant avontuur. Wij zijn benieuwd wat er de volgende keer weer te beleven valt in societyminnend Nederland.