Voorpret: zomer op Ibiza

Ben jij die sneeuw ook zo beu? Verlang jij ook naar meer zomerse temperaturen, lange avonden op het terras of uit je plaat gaan op een festival in de buitenlucht? Na een lange winterse periode lijkt de komende week de lente echt in te zetten. Maar je Havaiana’s kunnen voorlopig je kast nog niet uit… Toch helpen wij van Glamourland je graag om alvast in zomerse sferen te komen. Wij dromen alweer weken van luieren op de mooie stranden van Ibiza, uiteraard met een heerlijke cocktail in de hand. Wij selecteerden daarom dé musthaves voor een week keihard genieten op het mooie Spaanse eiland.

 

1. De villa

Het begint natuurlijk met een goed verblijf. Graag van alle gemakken voorzien met maximaal 10 stappen tot aan het zwembad. Op www.vipholidays.nl kun je jouw droomhuis uitzoeken en boeken. Natúúrlijk met zeezicht, jacuzzi en minstens 3 badkamers…

 

2. De outfit

Dames pak een flink aantal bikini’s in want je zult op Ibiza weinig anders dragen dan dat. Luieren aan het zwembad: in je bikini, boodschappen: in je bikini, op stap: in je bikini. Het kan op Ibiza. Natuurlijk wissel je je look af met een lekker spijkershortje en in de avond draag je dé laarzen van het eiland eronder: de Kilim boots.

 

3. De party’s

Een verblijf op Ibiza is natuurlijk niet compleet zonder een enorm feest in één van de bekende clubs op het eiland. Je moet even je portemonnee trekken, niet alleen voor de entréé, maar het staat garant voor een superavond! De beste DJ’s, goede aankleding, hippe acts en alleen maar blije mensen. Wat wil je nog meer? In Ibiza-stad vind je de Pacha, de laatste tijd bekend door de ‘F*ck me I’m famous’ tour van David Guetta. Net daarbuiten in Playa d’n Bossa vind je het Ushuaia Beachhotel. Een party in de buitenlucht rondom het mooie zwembad…. need we say more?

 

4. De zonnebril

 

                                   Foto: Tom Ford – Sunglass.nl              Foto: Max Mara – eyewish.nl

Net zo onmisbaar als je bikini, niet alleen een accessoire maar ook een statement: de zonnebril. En natuurlijk ook broodnodig op dit zonovergoten eiland. Met deze exemplaren van Tom Ford en Max Mara kun jij zeker gezien worden in bijvoorbeeld de Blue Marlin, of cruisend op je Vespa.

 

Wij van Glamourland hebben onze trip al geboekt, zien we jullie daar?