Voetbalvrouwen

Onlangs viel bij Glamourland de uitnodiging op de mat voor de boekpresentatie van het nieuwste boek van voetbalvrouw Magali Gorré. En wat zegt nu duidelijker “Glamourland” dan het leven van een voetbalvrouw. Dat is toch een en al glamour zou je denken?

Magali geeft in haar nieuwe boek ‘Feel like a…voetbalvrouw’ een kijkje in het leven van de voetbalvrouwen. Want niet alleen haar eigen ervaringen komen aan bod, ook die van Bouchra van Persie en van andere voetbalvrouwen worden belicht. De avond vond plaats op de Jules Verne, een prachtig schip. Van varen kwam echter niet veel daar de speciale gasten van de avond, Bouchra en Robin van Persie, nogal op zich lieten wachten.

Standup comedian Roue Verveer gaf de avond een meer dan humoristisch tintje en deed de daadwerkelijke boekpresentatie. Wat heeft die man een humor!

 

glamourland

 

Met recht dus een comedian. Dat was ook wel nodig want tijdens de presentatie van het boek, bleek dat het boek nog niet af was. Het was dus een boekpresentatie ZONDER boek. De uitnodiging beloofde al dat het een avond vol verrassingen zou worden en Magali hield woord! Gelukkig wist Roue er een komische twist aan te geven.

Uiteindelijk gaven Robin en Bouchra van Persie acte de presence en onthulden Bouchra en Magali samen vast de cover van het boek. Hoewel er dus nog geen boek is, is al wel de cover bekend. :-)

 

glamourland

 

De uitnodiging vermeldde ook dat er deze avond vele prijzen te winnen zouden. Na de officiële cover onthulling begon de grote prijzenslag waarbij Magali de ene prijs na de andere prijs weg gaf. Maar niet zomaar natuurlijk, de aanwezige gasten moesten er wel iets voor doen. Het voelde een beetje als het animatieprogramma bij een all inclusive hotel ergens aan één van de Costa’s.

glamourland

 

Uiteindelijk greep Jardino Asporaat – je weet wel, van de Dino Show – in. Hij wilde dansen en vond het genoeg geweest met de spelletjes. Jardino nam de presentatie over en zorgde er voor dat de boel in een stroomversnelling raakte zodat de voetjes snel van de vloer konden.

Het feest ging nog even door, maar Glamourland vond het mooi geweest en heeft de feestende gasten rond middernacht verlaten. Bij vertrek had Magali voor iedereen nog een leuk presentje. Alle gasten kregen een stuk Gamila zeep mee (de zeep die ook door vele celebrities wordt gebruikt, zoals Madonna en Justin Timberlake) en mochten van Patrick’s catering een heerlijke marinadesaus uitzoeken. Patrick’s catering heeft de avond perfect verzorgd.

Uiteraard is het nieuwe boek van Magali binnenkort verkrijgbaar in de boekwinkels. Wij kijken er in ieder geval naar uit want de interesse is zeker gewekt en willen nu wel weten hoe glamorous het leven van een voetbalvrouw is.

 

Reporter: Christian

Twitter: @chrislooman