Vijftig tinten rode oortjes

Na een driedelige boekenreeks maken alle stoute dames (en heren) zich op voor de wereldpremière van Vijftig Tinten Grijs, de verfilming. Menig vrouw zat gisteren met rode oortjes en blosjes op de wangen te kijken naar deze spannende verfilming, en die blosjes kwamen ditmaal niet van de champagne. Wereldwijd zijn er nu al meer dan 3 miljoen bioscoopkaartjes voor de film verkocht.

 

Glamourland Grey

Foto: Fifty Shades of Grey

 

Wij van Glamourland holden gisteren over de rode loper van Tuschinski, voorbij Humberto, Eva Jinek , Marlies Dekkers en Heleen van Rooyen, naar onze plek en gingen er eens goed voor zitten.

 

Glamourland Universal

De wereldpremière in Berlijn – Foto: Universal Pictures

 

Uiteraard draait de film om het eindeloze libido van dominante zakenman en miljardair Christian Grey (Jamie Dornan) die er een nogal heftig seksleven op na houdt met de onderdanige Anastasia Steele (Dakota Johnson). Naar alle waarschijnlijkheid heeft de zakenman jeugdtrauma’s opgelopen en ziet hij dames het liefst hoog in de touwen hangen. Je zou dan ook zeggen dat hij geen bindingsangst zou hebben, maar niets is minder waar.

 

Glamourland

Foto: Fifty Shades of Grey

 

Uiteindelijk gaat het bij deze blockbuster natuurlijk niet om het zoetsappige liefdesverhaal maar om de wilde seksscènes, en die zaten er zeker ook in. Zoals in elke Amerikaanse film met een erotisch tintje zien we wel uitsluitend borsten en geen geslachtsdelen. Het gaat echter wat verder als de hoofdrolspelers discussiëren over wat ze wel en niet lekker vinden tussen de lakens. Zo worden er onder andere ‘vaginale klemmen’ en ‘fisten’ van de wishlist geschrapt.

 

Glamourland

Foto: Fifty Shades of Grey

 

De boeken van het erotische drieluik zijn wereldwijd al ruim 90 miljoen keer over de toonbank gegaan. De kenners gaan er dan ook van uit dat de verfilming een kaskraker zal worden. De Nederlandse bouwmarkten zijn zelfs zó overtuigd van het succes dat er inmiddels al gezorgd is voor een ruime voorraad touw en duck tape.

 

Glamourland Grey office

Foto: Fifty Shades of Grey

 

De erotische film had een open einde en wij van Glamourland kunnen niet wachten op het volgende deel van dit moderne sprookje voor 18+. Vergeet vooral niet de kortingsvouchers van de plaatselijke bouwmarkt uit te knippen.