Vijftien kussen voordat je de ware vindt

Zoenen is niet alleen een prettige bezigheid, maar blijkt nu ook bittere noodzaak! Wij van Glamourland kunnen dat alleen maar hard toejuichen! Lipjes getuit…

 

Een vrouw kust maar liefst vijftien monden van verschillende mannen voordat zij de ware treft. Dat blijkt uit een onderzoek van Daily Mail. Die laatste liet een onderzoek verrichten onder tweeduizend volwassenen. Vijftien monden zoenen in de zoektocht naar de ware, er zijn minder fijne offers die gebracht moeten worden. De kus is als een TomTom naar de bestemming ‘Mr(s) Right’. Met het samenspel van de lippen als gids.

 

Glamourland

Foto: Tumblr

 

Een andere bevinding uit het onderzoek is dat een vrouw gemiddeld vier one-night-stands beleeft voordat zij op de torso van haar ware in slaap valt. Helaas heeft diezelfde vrouw heeft ook twee keer intens liefdesverdriet. Over offers brengen gesproken… dat is dus het gebroken hart.

 

Opvallend is dat tachtig procent van de vrouwen beweert hun grote liefde te hebben ontmoet op het moment dat ze dat niet verwachtten. Moeten we die zoenerige zoektocht naar de ware dan geen andere naam geven? De nooit-gedacht-toch gevonden-reis misschien? Dat biedt ook troost aan de vrouwen die bang zijn om de ware nooit te zullen ontmoeten.

 

Glamourland

Foto: Tumblr

 

Wat als een huis overeind blijft staan, is dat het overgrote deel van de ondervraagden blijft geloven in de ware liefde. Leve de romantiek! En die zoektocht ernaar, die hoeft ook niet heel vervelend te zijn blijkt wel. Enfin, een slimmerik heeft ooit beweerd dat de eerste kus niet met de mond gegeven wordt, maar met de ogen. Dat nemen wij van Glamourland graag aan, maar een heerlijke bezigheid blijft dat zoenen wel.

 

Die onhebbelijke gewoonte gaan we dus zeker in stand houden. Hoeveel lippen heb jij nog te gaan?