No more Victoria’s Secret for Miranda Kerr?

Aan alles komt een eind, zo ook dit avontuur voor Angel Miranda Kerr.

De ene dag was je nog hot, de volgende dag ben je not. Welcome to the real world. Volgens insiders is het contract van het 29-jarige model niet verlengd, vanwege ‘a difficult reputation’. Met andere woorden is miss Kerr geen big seller for the VS, terwijl haar collega-angels Candice Swanepoel, Doutzen Kroes en Alessandra Ambrioso de VS-catwalk door blijven paraderen.

 

Maar wees niet getreurd as a big fan van Miranda Kerr. Wij blijven haar namelijk wel zien in de catalogus van Victoria’s Secret. Dus het Angels sprookjesavontuur is nog niet volledig ten einde. Ze zal volgens een dagtarief betaald krijgen, om model te staan voor het catalogus.

 

Toch blijven er wat vraagtekens rondhangen, want volgens Ed Razek (VS’s marketingmanager) is de moeder van 2-jarige Flynn Bloom gewoon geboekt voor de Victoria’s Secret Fashionshow 2013. Maar ontkennen doet hij ook niet, over het contract dat niet verlengd is.

 

Wij van Glamourland hopen dat Miranda Kerr gewoon nog op de catwalk van VS te zien is, maar anders staan er vast honderd andere lingeriemerken om haar te vechten. Aan te weinig opdrachten komen zal vast niet gebeuren, met zo’n mooi lichaam waar iedere vrouw van droomt. Glamourland wenst haar in ieder geval het beste toe!