Victoria’s Secret Fashion Show

Door heel het jaar heen zijn er bepaalde Glamour momenten, gebeurtenissen en evenementen waar wij, als redactie van Glamourland, reikhalzend naar uitkijken. Niet alleen omdat we graag op de hoogte blijven van de laatste trends, mode of roddels maar ook omdat het gewoon zo ontzettend fijn voor het oog is.

Zo zijn er de natuurlijk de Fashionweeks, waar we alle nieuwe trends op het gebied van mode kunnen ontdekken, Publiceert de Jackie haar jaarlijkse Bachelorlist waar het tijdschrift de meest begeerde vrijgezellen van Nederland verzamelt en afgelopen woensdag was het weer zo ver; de nieuwe Victoria’s Secret Show!

Deze miljoenenproductie is een feestje voor iedereen, man en vrouw, (niet te) jong en oud.
Met de mooiste, meest charismatische vrouwen van de wereld zorgt het lingeriemerk al jaren, bijna persoonlijk voor de opwarming van de aarde.

Ook dit jaar was het weer een lumineuze combinatie van live muziek, unieke lingerie setjes, engeltjes vermomd als modellen en een publiek gevuld met celebrities. De volledige Victoria’s Secret show is voor normale stervelingen pas in December te zien maar Glamourland biedt je alvast een exclusief kijkje achter de schermen.

Onder begeleiding van live muziek van Rihanna, Bruno Mars en wonderkind Justin Bieber paradeerden de dames in Victoria’s Secrets mooiste creaties waar zowel iedere vrouw als man warm voor loopt.

 

Natuurlijk liep onze eigen Doutzen Kroes ook weer mee in de show, de vrouw van DJ Sunnery James en trotse moeder van Phyllon was dit jaar niet de enige moeder op de catwalk. Opvallend is dat er veel gezichten jaarlijks terugkeren in de show, zo waren top modellen Miranda Kerr, Erin Heatherton, Candice Swanepoel, Lily Aldridge en natuurlijk Adriana Lima weer van de partij bij ‘s werelds bekendste modeshow van het jaar en de twee laatst genoemden ondanks het feit dat ze enkele maanden geleden nog zwanger waren!

Lily Aldridge beviel nog geen 5 maanden geleden van een dochter samen met leadzanger Caleb Followill van The Kings of Leon. Ze ging daarna direct op dieet en met verbluffend resultaat. Na de show stortte ze zich wel meteen op een flinke Hamburger, een glas wijn en twitterde een foto van haar feestmaal met de tekst: “Come to mama!” En geef haar eens ongelijk.

 

-Ze twitterde direct na de show deze foto met de tekst: “Come to mama”-
Foto: tumblr

 

Adriana Lima deed er nog een schepje bovenop en verscheen op de catwalk terwijl ze slechts 2(!) maanden geleden beviel van haar tweede kind.

Maar door al deze wonderen der natuur zouden we bijna vergeten waar het daadwerkelijk om draait, namelijk de show. Rihanna danste met de modellen mee, Justin Bieber verhoogde het schattigheids-gehalte met een roze decor gevuld met hartjes en Bruno Mars zong een ballad waarmee het publiek verliefd werd gemaakt op het plaatje.
De muziek keuze was net als voorgaande jaren weer perfect en bracht een grote dynamiek aan de verschillende thema’s van de show.

En de lingerie dan? Ondanks al het vrouwelijk schoon en de optredende sterren is het bijzonder knap dat ook de lingerie in het oog springt en 1 BH in het bijzonder, Allesandra Ambrosio verscheen namelijk op de catwalk met de nieuwe Fantasy Bra, deze uit diamanten bestaande BH heeft een waarde van een slordige 2 miljoen euro.

Vanaf December kunnen we allemaal genieten van de Victoria’s Secret Show, natuurlijk zijn er al stukjes te vinden op Youtube en ook Fashion TV heeft wat mooie beelden, dus we hoeven ons niet te vervelen. Is dat nou nog niet genoeg? Download dan de exclusieve Victoria’s Secret App, daar kun je alvast lingerie shoppen of (en dat is persoonlijk onze favoriet) jezelf veranderen in een Victoria’s Secret Angel inclusief vleugels!