We verruilen bronwater voor KRNWTR

Natuurlijk kan het voor Glamourland niet extravagant en decadent genoeg zijn, ook op het gebied van food & beverages. Maar toen we hoorden van een nieuw Nederlands watermerk werd onze interesse  gewekt. Hierbij een goede tip voor de waterdrinkers onder ons!

 

Foto: Krnwtr-drinkkraanwater

Laten we het eens hebben over ”water”. Het weet altijd op hoogst onopvallende wijze op de tafel te belanden tijdens je culinaire diner met vrienden of zakenrelaties. Een verfrissend glaasje O2 is immers meer dan welkom om je wijnarrangement mee weg te spoelen en mogelijk die gevreesde kater te voorkomen. Daar is het horecapersoneel ook van op de hoogte.

 

Maar wanneer er terloops om een enkel glaasje kraanwater wordt gevraagd, is dit vaak niet mogelijk. Van kraanwater verwacht je niet dat het op de rekening komt te staan en dus zijn bars en restaurants huiverig het lukraak weg te geven. Ook aan water moet verdiend worden dus men wordt verzocht een lekkere Acqua Panna, Spa of Chaudfontaine te bestellen. Bronwater is toch ook veel lekkerder dan water uit de kraan? Volgens ons niet, dachten Tetsuro Miyazaki en Tom Niekamp, de oprichters van KRNWTR.

 

KRNWTR is een initiatief van WeTapWater; een onafhankelijke organisatie met een maatschappelijke ideologie. Nederland heeft een van de beste drinkwaters ter wereld dus waarom daar niet veelvuldig gebruik van maken in plaats van altijd naar de verpakte bronwater flessen te grijpen?

Foto: Krnwtr-drinkkraanwater

Omdat eigenlijk niemand naar ‘een kraanwater’ wil vragen in de horeca, wat wij van Glamourland wel begrijpen, is gekozen voor de onuitspreekbare maar esthetisch verantwoorde merknaam KRNWTR. Zo zonder klinkers ziet het er al snel een stuk interessanter uit en klink je bij het bestellen in één klap internationaal. De horecagelegenheden in kwestie kunnen zelf kiezen hoeveel ze willen rekenen voor een karafje KRNWTR.

 

Een lijn van KRNWTR karaffen en drinkflessen is inmiddels op de markt gebracht. En we weten allemaal: duurzaam = hip! Wij van Glamourland  zijn van mening dat KRNWTR helemaal glamorous en soon-to-be-booming is.