Verleidelijk: Trailer FIFTY SHADES DARKER meest bekeken trailer

De eerste trailer van de nieuwe bioscoopfilm FIFTY SHADES DARKER heeft een record verbroken. De trailer werd binnen 24 uur 114 miljoen keer bekeken online en is daarmee de meest bekeken trailer in die tijdsperiode. Driemaal hoera!

 

Fifty Shades Darker

 

Hiermee verbreekt het tweede deel van de Vijftig Tinten Grijs serie het record dat op naam stond van de trailer van Star Wars: The Force Awakens, deze trailer werd 112 miljoen keer bekeken binnen 24 uur.

 

fifty-shades-darker

 

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in de nieuwe spraakmakende film gebaseerd op het tweede boek (Vijftig Tinten Donkerder) van de bestselling boekenreeks van E L James. De ‘Fifty Shades’ boeken zijn in 52 verschillende talen verschenen en er zijn wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. Alleen al in Nederland zijn er meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Het is dan ook één van de best verkochte boekenreeksen ooit. Nog even geduld voor de nieuwe film: FIFTY SHADES DARKER draait vanaf 9 februari 2017 in de bioscoop.

 

Fifty Shades Darker

 

Heb je hem nog niet gezien? Grijp je kans.