Verleidelijk: La Mer smeren voor het goede doel

Wat: La Mer’s Blue Heart
Waar: Het strand van IJmuiden
Wie: Bekende zeemeerminnen, zonder kwallen

 

De gouden regel: Een invitatie van het wereldberoemde huis La Mer sla je nimmer af. Menig ijdel hart klopt sneller van haar exclusieve crèmes die wonderen doen voor je huid (jawel, we spreken uit ervaring).

 

GL 2

Foto: Glamourai

 

Met gierende banden vertrokken we naar IJmuiden. Flamboyant en charmant arriveerden we aan de waterkant. Daar worden we warm ontvangen maar krijgen in plaats van een glaasje bruis een vuilprikker, regenponcho en latex handschoenen in de vuistjes gedrukt. Hadden we de invitatie nu maar beter gelezen.

 

La Mer Blue Heart Clean up Beach

 

Sierlijk steken we een uur lang vuiligheid van het strand en natuurlijk regent het. Alles voor het goede doel: La Mer’s Blue Heart, een liefdadigheidsinitiatief om de oceaan wereldwijd onder de aandacht te brengen en iedereen te laten inzien hoe belangrijk de wereldzeeën zijn voor ons leven. Al meer dan een decennium lang zet het beautymerk zich in om de oceaanhabitat te beschermen.

 

Cynthia Abma, Claudia Straatmans en Jetteke van Lexmond La Mer

Cynthia Abma, Claudia Straatmans en Jetteke van Lexmond La Mer prikten ook charmant mee

 

In IJmuiden worden er uiteindelijk geen schatten opgegraven maar we spoelen wel aan bij een betoverende (zee)sterrenlunch. Ahoy!