Vanmiddag: Signeersessie Lil’ Kleine en kunstenaar Joseph Klibansky!

Na wereldberoemde kunstenaars als Jeff Koons (voor Lady Gaga), en Damien Hirst (Red hot Chilli Peppers) heeft niemand minder dan de Nederlandse kunstenaar Joseph Klibansky (33) het artwork ontworpen voor de nieuwe tour ‘Alleen’ van de #1 Rapper van Nederland, Lil’ Kleine. Na het grote succes van het album ‘Alleen’ met o.a. nummer 1 hit Krantenwijk, is vrijdag de grote “Alleen” tour gereleased.

 

Klibansky Lil Kleine Glamourland

 

Lil’ Kleine en Joseph Klibansky zijn na een aantal goeie clubavonden op het idee gekomen om te gaan samen te werken voor dit unieke project. Klibansky en Kleine zijn groot fan van elkaars werken dus een samenwerking was onvermijdelijk.

Jorik vertelde mij over zijn nieuwe tour die eraan ging komen met daarbij wat achtergrond informatie over het gevoel en lading van het album “Alleen”. Ik kreeg gelijk een visueel beeld in mijn hoofd over hoe het kunstwerk eruit moest zien, de teksten van Kleine zijn zo direct, heftig en vol emotie, ik voel en schilder vaak dezelfde gevoelens. Mijn nieuwe stijl schilderijen “Thought Paintings” genaamd, passen perfect bij Lil’ Kleine, De tattoo-achtige elementen heb ik over zijn portret geschilderd, om te laten zien dat dit zijn gevoelens zijn die eruit komen, alsof je in zijn ziel kijkt“, aldus Klibansky.

 

Van het artwork zal ook een poster en gesigneerde limited edition poster worden uitgebracht. Ook komen er t-shirts en hoodies in stijl van het kunstwerk. Onlangs ging in Londen een nieuw schilderij in vergelijkbare stijl van Klibansky onder de hamer voor maar liefst 70.000 euro. Sinds vrijdag is Klibansky’s 13 meter hoge, €1.000.000,- kostende beeld “Self Portrait of a Dreamer” te zien op Lowlands, die dit weekend zijn 25-jarige jubileum vierde.

 

Joseph Klibansky Lowlands Glamourland

Self Portrait of a Dreamer

 

Signeersessie Kleine en Klibansky
Vanmiddag van 15:00 -16:00 uur is er een speciale signeersessie in de Klibansky Brand Store waarbij beide artiesten aanwezig zijn en de tourposter zullen signeren. Voor slechts €10,- kan je een van deze bijzondere posters bemachtigen. Ze verwachten dat het heel erg druk gaat worden en kunnen daarom helaas niet garanderen dat er genoeg tijd is om voor iedereen een gesigneerde poster te realiseren (neem gepast geld mee). Het adres waar je moet zijn: de Klibansky Brand Store, P.C. Hooftstraat 35 te Amsterdam.