Van zwaan naar lelijke eend, deze celebs deden het!

Laten we eerlijk zijn, ouder worden is niet erg maar oud lijken is verschrikkelijk. We kunnen onszelf natuurlijk wijs maken dat we allemaal net een goede wijn zijn die ‘hoe ouder hoe mooier wordt’ tenzij je gezicht lijkt op de landkaart van Limburg. Gelukkig kunnen wij oud worden zonder dat de hele wereld toekijkt zoals bij de volgende 10 internationale bekendheden.

 

10. Lindsay Lohan

Wat verschrikkelijk dat iemand zo jong als ‘troubled’ Lindsay Lohan op deze lijst staat. Het is helaas waar dat Lindsay er uitziet alsof ze ergens achter in de 30, begin 40 is. Leeftijd speelt natuurlijk geen rol, maar drank en drugs misbruik versnellen het verouderingsproces drastisch! Lindsay is nog maar 28 jaar, gelukkig is ze nu weer op het rechte pad!

 

9. Barry Manilow

Grammy, Emmy en Tony winnaar Barry Manilow ontkent al jaren dat hij iets aan zijn gezicht heeft laten verbouwen. Dat zou hetzelfde zijn als Marijke Helwegen die zegt nooit een botox spuit te hebben gezien. Mocht je een foto gezien hebben van de beste man 20 jaar geleden dan zie je dat de transformatie best griezelig is. De huid in zijn gezicht is zo strak, dat een lach hem zou kunnen laten scheuren. Een man in de 70 moet toch ergens een rimpeltje hebben?

 

8. Vince Vaughn

Toen Vince Vaughn tussen de dino’s rond liep in Jurrasic Park gleden alle dames wereldwijd van de bank af. Wat een mooie kerel! Helaas is deze acteur recht in zijn gezicht geslagen door vadertje tijd. De kilo’s zijn er aangevlogen en zijn drankprobleem hebben ook gezorgd voor een wat opgeblazen en ongezond ogend voorkomen.

 

7. Meg Ryan

Het was Hollywood’s eerste echte ‘it girl’ in de jaren 80. Er was in heel de states bijna geen actrice te vinden die zo op handen werd gedragen als Meg Ryan. Omdat ze zo in de spotlights stond werd ze hard onderuit gehaald door de media omtrent haar looks. Inmiddels heeft ze zoveel strak laten trekken en op laten vullen dat ze waarschijnlijk wel in aanmerking komt voor rol van the Joker in Batman.

 

6. Goldie Hawn

Het perfecte geval ‘wie heeft je zo de straat opgestuurd?’ Wij van Glamourland vragen ons af wie de familie en vrienden van Goldy zijn. Waarom is er niemand die zegt ‘Goldy kappen nu’. Door het verrichte werk lijkt de hilarische actrice alleen maar ouder en lelijker. Back in the day was Goldie een jonge en frisse actrice. Na de lipinjecties en wangimplantaten herkennen we de knappe blondine nog maar nauwelijks.

 

5. Sinead O’Conner

Sinead was een natural beauty. Ze had niet eens een laagje make-up nodig om die grote ogen mooi uit te laten komen. Haar toenemende gewicht heeft haar uiterlijk natuurlijk ook niet echt geholpen. Misschien moet ze de chipjes laten staan en lekker aan een mineraalwatertje gaan?

 

4. Joan van Ark

Haar naam doet haar eer aan. Joan heeft een gezicht alsof ze 2000 jaar geleden met Noach arm in arm liep, en ook nog eens omver gelopen is door 2 olifanten. In de jaren 80 was ze een ware beauty en speelde ze een rol in de hitserie Dallas. Het is niet bekend hoeveel Joan aan haar gezicht heeft laten versleutelen, maar haar huid is dusdanig beschadigd dat er geen kleur meer op zit. Wellicht was ze prachtig oud geworden zonder alle plastisch chirurgie.

 

3. Keith Richards

Eigenlijk mogen we hier niet veel over zeggen. De man was een mega rockster en is inmiddels 71 jaar oud. Het is überhaupt nog een wonder dat hij in leven is. Toch hebben we heren gezien in deze leeftijdscategorie die er iets beter uitzien. Wellicht hebben drank en drugs in het verleden zijn tol geëist?

 

2. Bruce Jenner

Bruce is ‘work in progress’, maar mooier is hij er niet op geworden. De olympische superster was vroeger een gespierde hunk met een weelderige haardos maar schijnt zich toch prettiger te voelen in het lichaam van een vrouw. Zonder laagje make-up en een vrouwelijk totaalplaatje raden we Bruce aan een hele grote zonnebril op te zetten, en lekker binnen te blijven zitten met de gordijnen dicht.

 

1. Mickey Rourke

In de jaren 80 schoten alle vrouwen met opgetoupeerd haar uit hun panty van deze knappe acteur. Mickey is wellicht het meest tragische geval van ‘beroerd oud worden’ in Hollywood. Rourke kwam in de jaren 90 op het fantastische idee om te gaan boxen wat zijn gezicht compleet verziekt heeft. Om alles weer een beetje op te leuken heeft hij ook nog eens besloten om het op te laten knappen door de plaatselijk huis tuin en keuken chirurg. De kerst op de taart? Een hele, HELE beroerde pruik.