Van Poolparty tot Cocktailcurling: Beleef dit weekend de Hotelnacht in Amsterdam

Aanstaand weekend is het weer zover! Amsterdammers verlaten massaal hun nederige stulpje voor een mini-vakantie in eigen stad tijdens Hotelnacht 2017. De inwoners van de hoofdstad kunnen tegen lage prijzen in geselecteerde Amsterdamse hotels overnachten en de vele bruisende soiree’s bezoeken. Het programma van de vijfde Hotelnacht is een verrassende combinatie van comedy, cocktails en cultuur. De keuze is reuze en dus hebben wij voor jullie alvast een selectie gemaakt met de highlights der partijtjes:

 

hotelnacht_glamourland

 

1. The Grand Budapest Hotel (Conservatorium Hotel) – Dit luxehotel wordt tijdelijk omgetoverd tot The Grand Budapest Hotel. Hier wordt de excentrieke film van Wes Anderson vertoond, geniet je van Lobby Boy-cocktails en kun je liefdesbrieven laten schrijven door Lettres D’Amour.

 

grand-budapest_conservatorium

 

2. Slopende Silent Disco (Marriott Amsterdam) – De verbouwing van Marriott aan het Leidseplein is in volle gang. Op de bouwplaats kun je onder het genot van een Gin & Tonic losgaan op de Silent Disco en in hotelbar Sorel’s bestel je Deconstructed Cocktails.

 

3. Amstel’s Pool Party (InterContinental Amstel) – Voor het eerst in zijn 150-jarige geschiedenis opent het iconische Amstel Hotel zijn health club voor een chique pool party. Relax aan de zijde van het zwembad met champagne of dans op de beats van de DJ.

 

amstel_hotel_glamourland

 

4. Closing Party: ROOMSERVICE (Hotel Arena) – Net als tijdens de allereerste editie organiseert Hotelnacht het legendarische eindfeest ROOMSERVICE. Dit keer in de clubkerk van het volledige verbouwde Hotel Arena. Met te gekke acts en waanzinnige DJ’s als Doppelgang, Joshua Walter en Maria Helena.

 

5. Bloody Breakfast (The Exchange Hotel) – Vroege vogels kunnen vanaf 6.00 uur tot 11.00 uur ontbijten met relaxte tunes van DJ-duo George & Jimmy, waarna iedereen weer opgeladen aan the day after kan beginnen.

 

6. Ballenbak XXXL (art’otel amsterdam) – Haal je inner child naar boven en jump in de enorme ballenbak voor grown-ups! Bekogel elkaar met ballen terwijl je losgaat op de disco-beats.

 

glamourland_hotelnacht_1

 

7. Hallelu-JA, IK WIL! (Renaissance Hotel) – In de Koepelkerk van het Renaissance waan je je in een romantische bruiloftsfantasie met een honeymoon-VIP Lounge Suite en een leuke line-up van DJ’s.

 

8. Bluespoon Dessert Extravaganza (Andaz Amsterdam) – Toetjesfanaten kunnen terecht bij dit overdadige dessertevenement in BlueSpoon.

 

9. Cocktail Curling bij DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station – Beleef deze winterse sport samen met vrienden, terwijl je geniet van het uitzicht over de stad en een cocktail in je hand.

 

glamourlan_curling_hotelnacht

 

10. Amsterdamse Middag aan de Gracht (Seven One Seven) – Onder het genot van uit Amsterdam afkomstig bier, jenever en vermouth en Amsterdamse hapjes, kan er geluisterd worden naar een historische lezing van Mark Zegeling over de bekende KLM-huisjes.

 

Tickets en het volledige programma vind je op hotelnacht.nl/amsterdam.