Van make-up meisje naar succesvol ondernemer

Je kon er de afgelopen dagen niet omheen: het boek van bekende blogster Cynthia Schultz verschijnt vandaag, op 10 april. Cynthia, beter bekend als Miss Lipgloss begon op haar 16e een blog over haar favoriete hobby: make-up. Hier begint ze met schrijven over haar favoriete make-up spulletjes. Later, nadat ze voldoende moed heeft verzameld, besluit ze ook foto’s van zichzelf op haar blog te plaatsen. Een succes lijkt geboren. Cynthia slaat aan. En nu, 6 jaar later, ziet Cynthia haar hoofd letterlijk over de toonbank gaan. Ze schittert op de cover van Viva deze week en natuurlijk op de cover van haar eigen boek. Cynthia is living the dream.

 

In het Andaz Prinsengracht Hotel werd dinsdagmiddag door een enorm trotse Cynthia het eerste exemplaar van haar boek overhandigd aan Thijs Willekes. Wij van Glamourland waren erbij. Thijs heeft Cynthia geïnspireerd met zijn make-up filmpjes. Inmiddels is haar blog uitgegroeid tot een enorm populaire site met maar liefst 45.000 unieke bezoekers per dag. Onder het toeziend oog van haar nog trotsere ouders, vrienden en veel pers en mede-bloggers werd Cynthia bedankt voor haar enorme ijver en enthousiasme door de uitgever, Bertram & de Leeuw. Daarna sprak Cynthia een aantal dankwoorden waarna Thijs het exemplaar in ontvangst mocht nemen.

 

Na deze leuke presentatie, was er nog voldoende tijd voor waar dames (tsja, het aantal heren op de lancering van een beauty-boek is toch echt op één hand te tellen) echt goed in zijn: kletsen over mode en beauty met een glaasje Prosecco in de hand.

Het boek Beauty door Cynthia Schultz ligt vanaf vandaag in de boekhandel voor €14,99.