Valentijntip: Vind de ideale man!

Glamourlander, het is weer Valentijn en we besloten eens te onderzoeken naar wat een vrouw zoekt in een man. In Hollywoodfilms als What Women Want kunnen mannen de gave hebben om de gedachten van vrouwen te lezen maar heren in het echte leven hebben minder geluk. Het matchmaking team Berkeley International heeft veel kennis over wat mannen en vrouwen zoeken in elkaar. En dit zijn ze dan! De top 10 van wensen van vrouwen:

 

Glamourland

 

1) Zelfverzekerdheid, zelfverzekerdheid en meer zelfverzekerdheid
Vrouwen zoeken zelfverzekerde mannen. We praten niet over een dwaze bravado, arrogantie of dominantie. We bedoelen ‘I can handle’-zeker. Mannen zijn niet bang om zichzelf te zijn en een uitdaging aan te nemen die een moderne vrouw aanspreekt.

 

2) Verantwoordelijkheid
Vrouwen willen niet dat een man weigert verantwoordelijkheid te nemen voor zijn daden. Wees vol vertrouwen over je beslissingen en de gevolgen.

 

3) Humor
Je hoeft geen stand-up comedian te zijn om een vrouwenhart te winnen en een glimlach op haar gezicht te toveren.

 

4 ) Looks
Een knappe kerel is altijd een natuurlijke bonus voor vrouwen, want vrouwen houden van goede looks. Een knapperd wordt evenwel niet meer aantrekkelijk als hij niet de regels van de hygiëne kent.

 

5) Loyaliteit
Wees eerlijk en betrouwbaar. Ben altijd eerlijk tegen haar. Vrouwen haten leugenaars en bedriegers.

 

Glamourland

 

6) Intelligentie
Stimuleer haar gedachten met een interessante conversatie en een goed gevoel voor humor. Vrouwen zijn heel communicatief, dus zullen ze iemand op prijs stellen die met hen makkelijk praat.

 

7) Affectie
Wees romantisch! Er is niets zo belangrijk als affectie. Vrouwen houden ervan om vastgehouden, geknuffeld en gekust worden. Wees niet hypermannelijk of doe niet alsof je geen zin hebt in romantiek. Romantiek is een belangrijke vorm van communicatie.

 

8) Attentie
Vrouwen willen dat een man attent is, een luisteraar die gemakkelijk in gesprek met hen gaat. Ze willen een man die opmerkt als ze een nieuw kapsel of jurk hebben.

 

9) Ambitie
Vrouwen willen een man met een plan. Stel je een doel met een relatie, je leven of je carrière. Wees een man van je daad en je woord. Kijk uit naar iets groots.

 

10) Veiligheid
Uiteindelijk willen vrouwen een vertrouwde partner die naar hun belang kijkt. Dit betekent dat de man geen fysische, emotionele en financiële gevaren stelt, maar geld kan voorzien voor zijn familie.

 

Glamourland

 

Ziezo, Glamourlander, gewapend met dit advies kun je op zoek naar de juiste man of weet jij als man nu ook hoe hij jou kan veroveren. Haal de champagne en Ladurée koekjes maar boven en geniet vooral van elkaar en van Valentijn!

 

Foto’s: Tumblr