Valentijnsdag cadeau stress? Glamourland weet raad!

Als je verliefd bent, is ieder moment speciaal. Er zijn echter een aantal gelegenheden die extra bijzonder zijn en om nét dat extra beetje aandacht vragen.  Voor de high profile big spenders onder ons: over the top is the way to go! Dit Valentijnsseizoen zijn er weer een aantal wel heel bijzondere cadeaus om uit te kiezen. Geen idee wat jij je allerliefste wilt schenken? Glamourland helpt je op weg: van een teddybeer ter waarde van € 27.000 tot een Four Seasons Hotel pakket voor een slordige half miljoen dollar.  Wat koop jij als Glamourlander voor je geliefde?

 

Glamourland Valentijn

Foto: Bornrich

 

Vermont Teddybear
Diamanten, chocolade en teddyberen zijn nog steeds populaire, traditionele cadeaus voor Valentijsdag. Aanbidt je vriendin nog steeds die ene knuffel uit haar kindertijd? Dan heeft Vermont Teddybear in downtown Burlington het ideale geschenk. Zij verkopen namelijk een one of a kind teddybear: eentje die een 6 karaats diamanten ring in zijn handen houdt. De ring, geleverd door Perrywinkle’s Diamond Consultant , bevat een unieke, cognac kleurige fire-rose diamant. Geen doorsnee beertje dus! Deze ringdragende teddy is te koop voor het luttele bedrag van € 27.000 .

 

Glamourland Vermont teddybeer

Foto: Bornrich

 

Customized chocolate
Wie houdt er niet van chocolade? De Franse chocolatier zChocolat weet iedere chocoladeliefhebber te bekoren met haar speciale Valentijnscreatie. Zij levert luxueuze, handgemaakte hartvormige bonbons verpakt in customizable mahoniehouten dozen. De bonbons zijn te verkrijgen in vier prachtige kleuren en heerlijke smaken. Indien gewenst, kan de naam van de ontvanger in de doos worden gegraveerd  en kan het pakketje direct vanuit Frankrijk naar ieder adres worden geleverd. De prijs? € 533 voor 165 stuks chocolade en zo’n € 110 voor 6 stuks. Smakelijk!

 

Glamourland zChocolat

 Foto: Bornrich

 

Four Seasons Hotel New York Valentines Package
Verwen uw geliefde eens met een unieke ervaring in het Four Seasons Hotel in New York. Het hotel is een samenwerking aangegaan met Jetway Privé Air om een speciale Valentijnsdag “52 Love Salute” pakket samen te stellen. De enige voorwaarde? Je hebt er een half miljoen dollar voor over. Het pakket bevat allereerst de vliegreis, een ervaring op zich. In een eigen luxe privé jet naar keuze (uiteraard aangeboden door Jetway Privé Air) vertrek je  vanuit elke Amerikaanse staat (dus je moet nog wel even in Amerika zien te komen) richting New York City.

 

Overnachten doe je natuurlijk in het Four Seasons Hotel, gelegen in hartje Manhattan. Hier krijg je niet zomaar een willekeurige kamer tot je beschikking maar de zogenaamde ‘Ty Warner Penthouse Suite’. Deze kost een kleine € 36.000 per nacht en behoort tot een van ’s werelds duurste hotelsuites. Verder kan je genieten van kaviaar en champagne in de Calvisius Caviar Lounge, heb je je eigen Rolls Royce met persoonlijk chauffeur tot je beschikking en ook een butler die 24/7 voor je klaarstaat. ’s Avonds geniet je heerlijk van een decadent diner voor twee speciaal bereid door chef-kok John Johnson. Vermoeid door dit alles? Er worden onbeperkt massages gegeven in de spa! Vanzelfsprekend ga je aan het einde van je reis niet met lege handen naar huis: als kers op de taart krijg je een 52-karaats diamanten halsketting cadeau. Wat wil je nog meer?

 

Dit “52 Love Salute”  pakket kost tussen de € 370.000 en € 435.000. De prijs is afhankelijk van de plaats van vertrek.

 

Glamourland-four-seasons-new-york

Foto: Bornrich

 

Tiffany Blue Bentley Continental GTC Limited Edition
Deze limited edition Bentley, customized door O’Gara Bus te Beverly Hills, wordt geleverd in de kleur Celeste Blue Pearlescent, de klassieke blauwe kleur van bekende juwelier Tiffany & Co. Deze limited edition Continental GTC is voorzien van 22 inch CEC c881 wielen. U kunt kiezen tussen de kleuren ‘Liquid Silver’ of matzwart. Het interieur is van Linnen-Beluga en bevat onder andere een gepersonaliseerde tread plate met de inscriptie ” Beverly Hills Limited Edition “. Voor slechts € 205.000 bent u in het bezit van deze fantastische limited edition Bentley.

 

Glamourland Bentley

Foto: Tumblr