VAART-WEL..

Terwijl iedereen nog druk bezig is met het opschrijven van zijn goede voornemens en het bedenken van een plan van aanpak, hebben anderen wel iets anders aan hun hoofd. Gisterenavond liet RTL boulevard weten dat de eerste break-up van 2013 een feit is, hockeyster Ellen Hoog en presentator Sascha Visser hebben besloten als vrijgezel het nieuwe jaar in te gaan. Maar ook een tweede koppel heeft zich gemeld..

 

Droomkoppel Sylvie en Rafael van der Vaart hebben bekend gemaakt te willen scheiden. De Duiste krant ‘Bild’ was de eerste die dit nieuws, met daarin het commentaar van de twee, bekend mocht maken. Volgens de twee zat het er al een tijdje aan te komen. “We zijn langzaam uit elkaar gegroeid. Het is een geleidelijk proces geweest dat wij helaas niet konden stoppen”, aldus Sylvie en Rafael.

Ondanks het feit dat de twee elkaar door dik en dun hebben gesteund, zijn het nu uiteindelijk de kleine dingetjes die hen de das om doen. Het was al een tijdje flink aan het rommelen tussen de twee, maar op hun NYE party deed de druppel de emmer doen overlopen. Een verhitte discussie ontwikkelde zich tot een waan van ellende en veel narigheid.

Rafael: “Het was heel dom van mij. Ik ben een idioot. Het spijt me ontzettend. Dit had nooit mogen gebeuren”.

Sylvie heeft het Rafael al vergeven, maar duidelijk mag zijn dat dit het laatste fluitsignaal was.