V-Dress

Voetbal en mode hebben tegenwoordig meer met elkaar te maken dan je denkt. In 2010 kwam Bavaria namelijk met het geniale idee om speciaal voor de vrouw een jurkje te ontwerpen. In samenwerking met Supertrash werd er een oranje jurkje ontworpen, oftewel de DutchyDress. Tijdens het WK in Zuid-Afrika veroorzaakte deze Bavaria-dress nog een heuse rel die zelfs de wereldpers haalde. Ruim 35 Nederlandse vrouwen kwamen tijdens de wedstrijd Nederland-Denemarken vermomd als Deense supporters het stadion binnen. Tijdens de wedstrijd trokken zij hun supportkleding uit en verschenen in het oranje Bavariajurkje. FIFA kon deze actie echter niet waarderen en zag de vrouwen als een ‘levend billboard’, drie vrouwen werden zelfs gearresteerd.

Gelukkig heeft Bavaria zich niet al teveel aangetrokken van het incident van 2 jaar terug. Daarom verschijnt er dit jaar weer een nieuw Bavariajurkje. De zussen Spijkers & Spijkers hebben dit jaar de eer gekregen om een jurkje voor Bavaria te ontwerpen. Het jurkje draagt de naam: V-Dress. De ‘V’ staat voor V-hals en voor Victory. Vanaf 7 mei is de V-Dress voor € 9,95 verkrijgbaar in de supermarkt en dan krijg je er ook nog 6 flesjes bier bij.

Het Bavariajurkje was twee jaar geleden een musthave en was binnen no time uitverkocht. Bavaria heeft daarom een actie georganiseerd: vrijdag 20 april worden er namelijk al 1000 jurkjes weg gegeven! Mocht je er nu zeker van willen zijn dat je er dit jaar fashionable bij zit tijdens het EK, zorg dan dat je morgen in Eindhoven of in Amsterdam bent om kans te maken op de V-Dress. Om 17.00 worden er 500 exemplaren weggeven op de Markt in Eindhoven en om 20.00 worden er nog eens 500 jurkjes weg gegeven in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam.

Het nieuwe Bavaria-jurkje oftewel de ‘V-Dress’

Afbeeldingen: www.bavaria.nl/ www.oofverschuren.nl

Reporter: Lisa