Ushi Must Marry

Ushi, beter bekend als de Nederlandse actrice Wendy van Dijk komt eind dit jaar met een eigen speelfilm. De naam van de film is ‘Ushi Must Marry!’, waarin Ushi op zoek gaat naar de perfecte man om mee te trouwen. Uiteraard was Glamourland tijdens de opnames aanwezig!

De filmcrew streek al neer in Calafornië voor opnames. Ook Belgie en Frankrijk deden mee in de zoektocht naar de man voor Ushi. Maar welk pad moet Ushi nemen? Want de man waarmee ze moét trouwen, zint haar niet. En dus gaat Ushi ervandoor.

 

 

Tijdens haar zoektocht komt Ushi onder andere terecht in de magische wereld van Hans Klok. In een van de scènes waar Glamourland bij aanwezig was, krijgt Hans van Ushi een zet in een behoorlijke vlammenzee, waardoor de haren van Hans in vuur en vlam vliegen. Als je haar maar goed zit?

Vanuit het publiek klinkt er een ‘ohh’, ‘oeh’ en ‘oh no, fire!’. De opname regisseur is goed tevreden over het publiek. Zo wordt er ook een lolletje op het podium uitgehaald tijdens het wachten. Met name ‘Ushi’ en de man voor wie ze op de vlucht is, genaamd Sumo, maken het publiek aan het lachen op de momenten dat het eigenlijk stil moet zijn. Toch gaan de opnames vlot.

 

glamourland

 

In de scene waarvoor een Amerikaans Medium is ingevlogen, krijgen we meer tot inzichten in wat Ushi moet doen om de perfecte man te vinden. Maar of dat dit het goede advies is? En of Ushi uiteindelijk zal trouwen is nog maar de vraag?

Het belooft een hilarische en spectaculaire film te worden voor jong en oud. Kijken dus!

 

Reporter: Linda V

Twitter @linlicious