Uitnodiging: Beleef oudejaarsavond op sterrenniveau in De L’Europe

Voor ons van Glamourland moet een feestje aan een paar kernwaarden voldoen: een voortreffelijke gastronomie, uitmuntende wijnen (waar ook een bruisende variant zeker op zijn plaats is) en een opperbeste ambiance. Qua events zijn we dan ook verwend maar fijnproevers: we gaan alleen voor het beste van het beste en voor minder doen we het simpelweg niet. Toen ons ter gehore werd gebracht dat vijfsterrenhotel De L’Europe een luxueus feest ter gelegenheid van oud en nieuw organiseert, wilden we dit de vrinden van Glamourland dan ook niet onthouden. Maak kennis met Extravaganza, een exclusieve happening die dubbel en dwars aan onze kernwaarden voldoet.

 

Glamourland De L'Europe hotel

Foto: De L’Europe

 

Extravaganza
Dat hotel De L’Europe op een doorgaande dag al dé plek is om zaken te doen of een cocktail te nuttigen is bij de meesten wel bekend. Wij brengen met liefde onze tijd door in het buitengewoon prachtige etablissement in het centrum van onze hoofdstad: de locatie en luxe liggen ons al jaren aan het hart. Het zal jullie dan ook niet verbazen dat Extravaganza een combinatie wordt van de mooiste ingrediënten die het hotel te bieden heeft. Denk: genieten van de culinaire hoogtepunten van Bord’Eau, het restaurant dat volledig terecht twee Michelinsterren op zijn naam heeft staan, verwend worden met de verfijnste wijnen en de beste Jazz voor de liefhebbers. Natuurlijk kan er ook tot in de vroege uurtjes gedanst worden op de beats van een allround DJ: DJ MR Bowi himself.

 

Le diner
Om tot in de puntjes te kunnen vertellen wat dit glamoureuze avondfeest allemaal biedt, spraken we de uiterst charmante Vincent de Croock, de kersverse Director of Sales & Marketing van het hotel. Want wat kunnen de gasten dit jaar verwachten? Vincent vertelt: “In september van dit jaar zijn we begonnen met een concept dat Bord’Eau Events heet. We doen nu dus ook feesten en partijen voor meer dan dertien personen, in een van onze prachtige zalen. Iedereen kan dan genieten van de exacte Bord’Eau keuken. Dit is bijzonder, want het is moeilijk om op zo’n hoog niveau te koken voor zoveel mensen. Hier is ongelooflijk veel vraag naar: het is dan ook een fantastische beleving. Met oudjaar voeren we dit door: in Bord’Eau hebben we dan een speciaal menu ter waarde van 278 euro en met een fantastisch feest daarna. In de Promenade, de mooiste ballroom van Amsterdam, serveren we ook een exclusief Bord’Eau menu (a €198,- p.p.). Zo kunnen alle gasten genieten van de twee Michelinsterren. Het menu van vorig jaar was anders: die was typisch voor de feestmaanden. Dit jaar ademt het menu die twee sterren.”

 

Het aftellen
We vervolgen het sprookje: “Het dineren wordt gevolgd door een feest met DJ en een jazz band in de Herenkamer. Een goed partijtje is pas écht compleet met een champagnetoren, die uiteraard ook bij deze happening niet ontbreekt. Het terras dat hotel De L’Europe scheidt van de Amstel biedt een goed uitzicht op het vuurwerk dat ieder jaar traditioneel door de gemeente Amsterdam wordt afgeschoten. Om er zeker van te zijn dat de gasten optimaal kunnen genieten van hun nieuwjaarsdag is besloten een brunch te organiseren. Zo ben je verzekerd van een exclusieve feestavond met spektakel en schuif je de volgende dag uitgeslapen aan tafel voor enkele culinaire hoogtepunten. Kortom, het wordt hèt feest van het jaar!”, aldus de Director of Sales & Marketing.

 

Glamourland Champagnetoren

Foto: Bayleaf

 

Was je dit jaar van plan om het oudejaarsdiner niet uit te besteden? Geen probleem, mocht je uitsluitend de feestavond bij willen wonen en het diner overslaan dan kun je voor €98 p.p. aanwezig zijn op het volledig verzorgde knalfeest op sterrenniveau.

 

Glamourland Amsterdam vuurwerk

Foto: Amsterdam WP

 

Wij van Glamourland weten waar we moeten zijn op oudjaarsdag. Voor ons is het dé perfecte samenkomst van de beste ingrediënten en wij zijn dan ook nu al begonnen met het aftellen. De dresscode moet voor Glamourlanders geen probleem zijn – extravaganza is immers our second name. Wij hopen samen met jullie het einde van het jaar glamoureus af te sluiten om vervolgens te toasten op een bruisend nieuwjaar!

 

Reserveren voor het diner in Bord’Eau, in de Promenade of voor het avondfeest kan via: restaurant@leurope.nl of bel 020 531 16 19.