Tweede Rozengala Ernst Daniël Smid recht in de roos

Wie goed doet, goed ontmoet! De altijd gezellige bariton, acteur en presentator Ernst Daniël Smid organiseerde voor de tweede maal een uiterst succesvol Rozengala.

 

IMG_4647

Foto: Wouter de Wild

 

Net als vorig jaar vertrokken wij van Glamourland naar Studio 21 te Hilversum om dit grootse liefdadigheidsgala een hart onder de riem te steken. De avond was met een totale opbrengst van ruim 126.000 euro zeker succesvol te noemen. Alles uiteraard ten goede aan de door Smid opgerichte Stichting ‘Pijn bij Kanker’. Deze stichting richtte hij op na het droevige overlijden van zijn vrouw Rosemarie aan de gevolgen van alvleesklierkanker in 2012. Het gala is daarom naar haar vernoemd.

 

RG_30032015_CL-46

Foto: Patrick de Joode

 

Tijdens de avond kon de sympathieke zanger rekenen op de medewerking van vele collega’s. Naast een fantastisch 35-koppig orkest verscheen er tussen de gangen van het diner een compleet leger van Nederlandse artiesten ten tonele. Zo waren daar Ruth Jacott, Karin Bloemen (zingend én moppen tappend), Thomas Berge, Edsilia Rombley, Leonie Meijer, Yes-R, Maike Boerdam, Tim Wes, Francis van Broekhuizen, Wheel Sensation, Coosje Smid en homomoeder Anita Meijer. Al deze lieverds verleenden hun medewerking aan deze bijzondere avond op vrijwillige basis.

 

Rita Verdonk

IMG_4620

IMG_4683

Rozengala_20150330_0439

Foto’s: Wouter de Wild en de onderste Philip LongJoy

 

Ernst, die zelf ook zijn zangkunsten toonde, was aan het einde van de avond erg geëmotioneerd. Hij vertelde: “Ik ben enorm trots op wat we weer bereikt hebben deze avond. Mijn dank gaat dan ook uit naar alle tafelkopers, mijn collega-artiesten die allemaal belangeloos zich hebben ingezet deze avond, bedrijven die producten voor de veiling- en loterij ter beschikking hebben gesteld, sponsoren en alle vrijwilligers die zich weer keihard hebben ingezet om er een succesvolle avond van te maken en Dyonne Bliek en Christian Looman die de totale organisatie van het gala verzorgden. Met deze opbrengst kan de stichting weer vele mooie projecten gaan steunen.”

 

CL_RG_30032015-7

Netty van der Veer en Christian Looman – Foto: Patrick de Joode

 

Wij van Glamourland hebben genoten en steunen de stichting van harte. We hopen dan ook dit prachtige evenement volgend jaar weer terug te zien. Chapeau!