Tweede editie Rotterdam’s Best doorslaand succes

Afgelopen zaterdag vond onder grote belangstelling in het vernieuwde Hilton Rotterdam Hotel de tweede editie van Rotterdam’s Best plaats. Dit groots opgezet mode-evenement is geïnitieerd door modehuizen Oger en Marccain en reisbureau Buitenlandsche Zaken. De organisatie was in handen van CL Events & Management. Uiteraard mochten wij van Glamourland niet ontbreken op dit grootse feest.

 

Glamourland   Glamourland

Foto’s: Longjoy Photography

 

In het voorjaar vond in het Westelijk Handelsterrein de eerste editie plaats. Deze was een groot succes waardoor het evenement een vervolg kreeg. Oger Lusink: “De eerste Rotterdam’s Best was een doorslaand succes waardoor we hebben besloten het niet bij één keer te laten. Daarnaast hebben wij na afloop vele positieve reacties en complimenten van onze klanten ontvangen waardoor een vervolg niet kon uitblijven. Ook de samenwerkingen met Marccain en reisbureau Buitenlandsche Zaken, alsmede de overige partners, waren zo goed dat we dit niet eenmalig wilden doen”.

 

Glamourland

Oger Lusink – Foto: Longjoy Photography

 

Rotterdam’s Best vond plaats in het mooie Hilton Rotterdam Hotel. Naast een grootse dames- en herenmodeshow van Oger en Marccain waren er optredens van saxofnist Tim Wes, Re-Play, Tim Akkerman en Ruth Jacott. DJ’s Raymundo en Metin Moore stonden achter de draaitafel. De avond werd enthousiast gepresenteerd door stylist Fred van Leer. Ook vond er ditmaal een kids fashionshow plaats verzorgd door Coccinelle Fashion Stores. Het behoeft geen uitleg dat deze jonge modellen het aanwezige publiek wisten te vertederen.

 

Glamourland   Glamourland

Foto’s: Longjoy Photography

 

Onder de massaal toegestroomde gasten waren ook een aantal bekende gezichten. Zo reisden onder andere Ernst Daniël Smid, Esther Oosterbeek, Carlos Lens, Laura Ponticorvo, Ruud Feltkamp, Eric Jacott en Astrid Engels naar Rotterdam af om onderdeel te zijn van dit groots opgezette evenement. De best geklede gast van de avond, in dit geval een dame, ging ook nog eens naar huis met een bijzondere prijs. Zij mag namelijk met twee personen afreizen naar Girona om een bezoek brengen aan restaurant ‘El Celler de Can Roca’, op dit moment het beste restaurant ter wereld!

 

Glamourland

Foto: Longjoy Photography

 

Na afloop van de najaarseditie van Rotterdam’s Best waren de reacties wederom erg positief. De aanwezige gasten hebben overduidelijk een fantastische avond beleefd. Het kan dan ook niet anders dan dat in het voorjaar 2014 zal Rotterdam’s Best voor de derde keer zal worden georganiseerd. Wij van Glamourland zijn natuurlijk dan ook weer van de partij!

 

Glamourland

Foto: Longjoy Photography