Trendy zonnebrillen

Als we naar buiten kijken denken we niet dat de zomer al bijna voor de deur staat, en toch is het zo. Dé trend voor de zomer van 2012 is en blijft de zonnebril. Het aanbod van zonnebrillen is groot en bijna alles mag en alles kan. Wij van Glamourland zetten voor jou de nieuwste trends op een rij!

 

* Match de zonnebril met je outfit

De nieuwste trend op dit gebied is het montuur van de bril matchen bij je outfit. Je kan hierbij denken aan een print op het montuur die terug komt in je top, je broek of je schoenen. Dit hebben we vooral gezien bij de lente/zomer 2012 show van Stella McCartney.

* Opvallende zonnebrillen

De tweede nieuwe trend die we voorbij zien komen is “het kan niet gek genoeg”. Alles mag en alles kan! Denk hierbij aan glazen in hartvormen, met streepjes of andere vreemde vormen. Dit soort brillen zijn letterlijk “eye catchers”. Je moet er alleen wel een beetje durf voor hebben! Deze trend kwam vooral veel voorbij bij Viktor & Rolf.

* Zie alles door een roze bril

In tegenstelling tot de brillenmode voor de heren die (waar het glazen betreft) deze zomer donker blijft, kunnen vrouwen deze zomer voor alle kleuren glazen kiezen. Roze, geel, groen en met oog op het EK zijn er ook oranje zonnebril glazen verkrijgbaar.

 

Mocht dit bovenstaande net iets te heftig voor je zijn, dan mag je ook dit jaar voor de “good old” pilotenbril kiezen. De echt grote monturen raken een beetje uit. Als je er voor zorgt dat het montuur iets rond is, dan kan je er deze zomer nog precies mee weg komen!

Heb jij er moeite mee om het juiste montuur bij je gezicht te kiezen? Hou dan rekening met de volgende tips:
• Heb je een ovaal gezicht, dan ben je een geluksvogel en staat vrijwel alles je!
• Heb je een rond gezicht, kies dan voor een breed hoekig montuur, dit laat je gezicht wat smaller lijken
• Heb je een hoekig gezicht, kies dan voor een bril met ronde vormen. Dat maakt de vormen van je gezicht zachter.

 

Nu is het wachten op de zon, maar één ding is zeker: jij bent er klaar voor!

 

Just a glamorous Greet,

Reporter: Pricella