Trendy sunglasses van Finlay & Co. London

Het Britse label Finlay & Co heeft onlangs hun nieuwste collectie

zonnebrillen gelanceerd. Deze zonnebrillen staan volledig in het teken van high quality hout. Hoewel hout nu niet bepaald het meest ideale materiaal lijkt voor brillen, mogen de resultaten vast en zeker gezien worden deze zomer. Wij van Glamourland zijn alvast verkocht!

 

Glamourland

Foto: Finlayandco.com

 

Finlay & Co heeft gekozen voor hardhout van superieure kwaliteit, ontgonnen uit duurzame bronnen. Als luxemerk besteden ze dus ook aandacht aan het milieu, wat we alleen maar kunnen toejuichen. Elk paar is bovendien handgemaakt met een eigen karakter en unieke afwerking, zodat twee paren nooit hetzelfde zullen zijn. Ook de celebrities blijven niet ongevoelig voor deze one of a kind schatten van de natuur.

 

Het gamma bestaat uit 2 stijlen: Ledbury en Bosworth.

 

Glamourland

Foto: Finlayandco.com

 

De Ledbury heeft een vierkantig wayfarer silhouet met ingebouwde scharnieren voor extra draagcomfort, afgewerkt met het Finlay & Co logo. De Bosworth daarentegen is het betere ontwerp van de 2, aangezien de steeds populairder wordende ronde frames echte wannahaves zijn deze zomer. Beide modellen zijn strak en klassiek qua uiterlijk, maar de materiaalkeuze geeft hen een pittig karakter.

 

In plaats van in verschillende kleuren, zijn beide stijlen beschikbaar in verschillende houtsoorten met klinkende namen zoals Zebrano, Rosewood, Walnut en Ebony. Onze favoriet is alvast de Ebony: op het eerste gezicht intens zwart, maar als je beter kijkt zie je de prachtige houtnerven tevoorschijn komen in het het frame.

 

Glamourland

Foto: Finlayandco.com

 

Ze mogen dan wel op en top stylish zijn, maar de basisfunctie van een zonnebril mag niet uit het oog worden verloren. Elk paar is voorzien van volledig UV-beschermende lenzen, zo zie je er glamoreus uit en ben je toch beschermd. De brillen komen bovendien in een op maat gemaakte opvouwcase met een lensdoekje om je favoriet paar in topconditie te houden.

 

De brillen zijn geprijsd van £105 tot £160. Wij van Glamourland sluiten af met deze wijze woorden: So let’s get shopping?