Trends: Het perfecte geschenk voor de feestdagen is… lingerie!

De feestdagen komen eraan en dus wordt het weer tijd voor de nodige cadeautjes. Een mooi lingeriesetje staat bovenaan menig verzoeklijstje. Wij van Glamourland geven je tips voor het maken van de juiste keuze. Waarom vrouwen zo dol zijn op lingerie? Simpel: Sexy ondergoed doet ons goed voelen. Diane van lingerieboetiek Lineos in Gent doet een b(r)oekje open:

 

glamourland-lingerie

 

De trends voor de eindejaarsperiode is vooral zwart, in 2 versies: vrouwelijk sexy of meer ingetogen sober sexy. Transparante delen blijven wel scoren, net als de sets die uit 2 kleuren zoals zwart-wit bestaan. Daarnaast doen roze en nude het goed bij de dames die trendy lingerie willen.

 

glamourland-lingerie

 

Voor 2017 (het voorjaar en de zomer) is blauw een trend. Zowel donkerblauw als lichtblauw is veel terug te vinden in de nieuwejaarscollecties. Roze vervangt steeds meer beige, omdat dit neutraal is maar toch een fris kleurtje heeft.

 

glamourland-lingerie

 

Nog geen idee welk geschenk binnenkort in de jute zak of onder de kerstboom komt te liggen? Denk dan aan de verleiding van lingerie en ga voor sexy ondergoed! Dit drijft de spanning aan de boom alvast op.

 

Foto’s: Hunkemöller