Trend: Bohotats by Isabelli

Jawel vrinden, wie houdt er niet van: Ibiza en haar eigen geliefde stijltje. We houden dan ook nauwlettend de trends binnen ons favoriete eiland in de gaten en óh, wat hebben we er weer een van formaat gespot! Bij fashionista’s, celebs, op het strand, je ziet deze nieuwe zomertrend eigenlijk overal: we hebben het natuurlijk over Bohotats by Isabelli. Klinkt leuk, maar wat zíjn het? Nou, luister en huiver: het zijn huidversieringen -ofwel, tattoo’s- om het ultieme Ibiza gevoel altijd en overal met je mee te dragen. Zoals de naam al doet vermoeden zijn de bohotats geïnspireerd op de herkenbare bohemian stijl. Véél chiquer dan de meeste tattoo’s (een draak op de rug is aan ons niet besteed) en geschikt voor elke gelegenheid.

 

Glamourland Bohotats

Foto: Tumblr

 

Het mooie van het verhaal is het feit dat de Bohotats 3 tot 4 dagen blijven plakken, je zit dus aan niks permanent vast. ;-) Zelfs zon, zee en strand hoef je daarvoor niet uit de weg te gaan! Zo’n versiering is een perfecte toevoeging aan je jurkje wanneer je gaat stappen, en kan minstens zo mooi onder je bikini aan het strand worden gedragen. Wat ook niet al te onbelangrijk is: Bohotats kunnen ook dienen als decoratie op wijn en cocktail glazen. Whoehoe, what’s not to love!

 

Glamourland Bohotats

Foto: Tumblr

 

Zucht, wat ons betreft kunnen we niet snel genoeg weer op Ibiza zitten, inclusief zo’n tijdelijke vriend. Voor nu? Drinken we een drankje uit zo’n versierde fles, gewóón aan een zonnige gracht.